Direktlänk till inlägg 11 januari 2008

Jag mår rätt bra

Av Nandi - 11 januari 2008 18:37

Kom idag på väg hem från skolan att tänka på att jag mår rätt bra faktiskt. Jag har lyckats hålla bloggen ren från en massa beglagande och depression, inte för att jag väljer att inte skriva det utan för att jag inte känner det som om jag har något direkt att klaga över. Jag mår rätt bra, trots att jag sitter för mycket vid datorn, trots att jag inte har någon flickvän, trots att jag inte har en alltför stor kompiskrets, trots att jag inte går ut och super, trots att jag inte är som bör vara och trots att jag kanske klassas som pluggis av vissa. Kanske är det alla ni i klassen som får mig att känna mig bra och nöjd, kanske är det alla gamla polare som alltid finns där. Jag vet inte. Jag har dock inte känns mig så glad och nöjd som under 2an på över 2-3 år. Till alla kära klasskamrater kan jag i alla fall säga att ni alltid är välkomna att fråga om ni får spendera håltimmen hemma hos mig istället för att häcka på skolan, det förgyller min vardag! Något annat som förgyller vardagen är Elin H's goa kramar!


Blev idag glatt överraskad när jag fick beröm för att jag alltid har så snygga och fräscha skor av Benjy. Konsten att hålla skor fräscha är att ha minst två par att byta mellan. Har du bara ett par skor hinner dom alldrig luftas ordentligt utan är konstant fuktiga och fotsvettiga. Om du har minst två par skor så kan du unna dig ett par vita eftersom du då kan nöja dig med att använda dom dagar då det är torrt eller fruset ute. På så sätt skitar du inte ner dom mer än nödvändigt. Dessutom ska du vara noga med att ta bort fläckar så fort dom kommer. Jag brukar använda galltvål och fingrarna eller en nagelborste. Gnugga inte så mycket att du sliter på dom bara. En annan regel är att hålla dig borta från folk som heter Björn Benzler när du har vita skor eftersom Björnar har en tendens att alltid försöka tåflörta med dig med sina alldeles för gamla converse (som för övrigt är kraftigt överskattade skor som inte ens är fotriktiga). Du kan också tvätta dina skor i tvättmaskinen, i alla fall tygskor. Då blir dom ordentligt mycket snyggare och fräschare.


Apropå depression vill jag citera en fotbollstränare i Radio Norrbotten: "Ja, va fan skall man säga? Det är väl bara att bryta ihop och gå vidare..."


Tack till alla jag känner och som finns i min vardag! Utan er skulle denna blogg fyllas med sorg och beklagan.

 
 
Benjy "the foot fetishist" McVeigh

Benjy "the foot fetishist" McVeigh

11 januari 2008 20:32

Jodu klassen är riktigt bra:)

Jag ska lära mig av dig.. när mina sneakers blir för slitna (alltså för lika björns) så skalla jag följa ditt råd och inte bara köpa två par skor utan tre (3!)par.

BTW Jag håller med dig om converse! Skor som svenssons som vill vara alternativa använder.

ps. jag länkar till min blogg i fall någon vill läsa en blogg som är motsatsen till din.


peace

http://mcveigh.blogg.se

 
Ingen bild

Björb

11 januari 2008 21:09

Vad är du för någon människa egentligen?
Som har helt sjuka ekonomiska uppfatningar om skor, jag ser det som en lyx att överhjuvudtaget ha ett par skor då det finns miljoner som ej har det! Om mina skor dock inte duger för dig så finns det troligen människor som skulle göra allt för dem. Din västerlänska förbannade översittare!

 
Ingen bild

elin

11 januari 2008 21:46

raring, vad glad jag blir. dina kramar är alltid uppskattade!

 
Pure himself

Pure himself

11 januari 2008 22:45

Benjy: Du uttrycker så mycket glädje och lycka i skolan så det är bara naturligt att du använder din blogg för att visa din andra sida.
Björn: Varken du eller jag kan förneka att vi lever i en värld av överflöd. Om man lägger pengar på kläder, godis, skor, datorer, resor eller annat handlar om prioriteringar. Mitt hushåll rör sig med mycket mindre pengar än ditt, mindre överflöd alltså.
Elin: Tackar :)

http://Här

 
Ingen bild

björn

12 januari 2008 11:22

Jag försöker verkligen inte förneka det snarare tvärtom. Bara belysa att vissa tycker att det är väldigt roligt att tala om hur mycket de äger och har på ett sätt som om det överhuvudtaget skulle spela någon roll. Det är bara så borgeligt att jag vill spy någon stans måste jag säga. jag trodde faktiskt bätre om dig... det är nog sant att mitt hushåll har mer pengar men vi är ju fler än dubbelt så många också.

 
Ingen bild

Pure Nandi

12 januari 2008 12:00

Hihi, du påstår alltså att din familj, med två arbetande föräldrar och två barn är mindre borgerlig än min med en ensamstående arbetslös mor med ett barn :D
Jag tycker du ska ta åt dig lika lite för skorna som jag gör när du säger att jag är borgelig ;)

 
Ingen bild

bRuNkZoRi

12 januari 2008 13:59

' Din västerlänska förbannade översittare! '

That made me roling on floor laughing q:D

bra rutet. vi tar nya tag imorgon.

 
Ingen bild

björn

12 januari 2008 14:40

Kul att borgar andré som vanligt försöker undvika ämmnet. Borgeligthet handlar ju inte alltid om pengar utan om hur man besingslöst skryter om sina matrialistiska tillgångar. Du kanske bara försöker efterlikna andra som är din referensgrupp? typ Johannes Brost. Vem vet?
Din utveckling är ju skrämande populistisk och jag hoppas att ironi är närvarande på något sätt-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Ovido - Quiz & Flashcards