Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Kärt återseende och Märtas

Av Nandi - 14 januari 2008 20:00

När träningsvärken igår lättat något gav jag mig ut för att hojja med Emil en gång till. Denna gång kändes det som om jag hämtat upp det mesta av mina under vintern tappade kunskaper och jag koncentrerade mig på att utvecklas och träna på nya grejer. Mycket härlig dag med strålande solsken, en pigg Emil och en glad cykel!


Strax innan klockan åtta satt jag och Edvard utanför sal F07 och väntade på vår första trafikkunskapslektion när en bekant figur dök upp. Skratt blandat med skam fick våra huvuden att böjas nedåt när han närmade sig. När han gick förbi tvingade vi oss dock till en hälsning som besvarades, men jag tror vi fick en mördande blick var. Pulsen hade ökat krafigt. Skulle vi ha lektion tillsammans med honom varje måndag hela våren? Jag såg honom sedan gå in i sal F07 och mina tankar snurrade. Det var alltså vårt öde? Vi skulle få ytterligare en termin av "jagee hetere Jev"!

Efter en kvart eller så kom dock beskedet. Han hade tagit fel klass! På vägen ut från klassrummet tappade han en vante som Edvard artigt påpekade. Han lämnade då i alla fall Edvard med ett gott intryck. Edvard var snarast nedstämd över att han inte skulle få mer av Jev. Själv var jag mer lättad över att kunna koncentrera mig på ämnet istället för att lägga all kraft på att hålla mig för skratt.


Efter skolan gick jag tillsammans med Elin H och Max ner till Märtas café. Vi hade det väldigt trevligt och konverserade ivrigt i flera timmar. Mot slutet gjorde även Sanna oss sällskap. Vi avhandlade allt ifrån Black Metal och mobiler till homofobi och religion.


Apropå inget, eller kanske eventuellt möjligvis homofobi, så hittade jag denna sportgroda av Per Forsberg idag (lite perverst kanske): "Han tar den i munnen, å han ser glad ut, å han ser lycklig ut."

 
ANNONS
 
Dravde

Dravde

14 januari 2008 20:47

Haha Brolins citat från det inlägget innan det här var för skönt :D OT, jag tror vi klarar oss väldigt bra enbart med varann men jag tror faktiskt att han kunnat bli en stämningshöjare och inspirationskälla i det kala och gråa rummet. (f)

http://es.ggolb.anuaserup

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se