Direktlänk till inlägg 3 februari 2008

Duktig

Av Nandi - 3 februari 2008 19:59

Jag tycker faktiskt jag har varit riktigt duktig idag. Dagen började vid 9-tiden med en dusch och bloggläsande. Efteråt märkte jag att trots att jag dammsög i fredags var det återigen något smutsigt, för smutsigt för att skura i alla fall. Efter att ha dammsugit hela lägenheten letade jag fram en dammtrasa och dammade överallt också, till och med ovanpå köksskåpen där det nog inte hade dammats på länge. Sen var det fram med såpa, skurhink och svabb för att skura överallt. Lite paj blev det till lunch och sen skurade jag badkar, handfat och toalett också. Jag körde ett träningspass till lite skön musik och gick ut med sopor samt gjorde idrottshemuppgiften, läste engelskalärarens dokument om bakgrunden till filmen (Freedom Writers?) som vi ska se i veckan. Efter att ha ätit en av dom tristaste Billys någonsin (först smälte inte osten och när jag körde in den i micron igen så verkade den bara bli torr (brukar tycka Billys är helt okej annars)) så diskade jag veckans minsta disk, det var bara mina glas och tallrikar eftersom jag tyvärr inte haft folk här på te/kaffe/pannkakskalas/tacos dom senaste två dagarna :D


Idag var också sista dagen innan mor min kommer hem igen efter sin resa. Anledningen till att jag städat är just det, hon fyllde ju 50 i torsdags så jag tyckte det kunde vara lite trevligt att göra hemkomsten till ett rent nöje. Jag vill tacka alla mina härliga vänner, gamla som nya, som gjort denna vecka till en utav mina trevligaste veckor på länge!


En sak som jag verkligen känner att jag insett denna vecka är att jag tycker det är riktigt skoj att laga mat. Jag ska nog försöka göra det oftare. Jag har också insett hur tråkigt det är att sitta och äta ensam, även om goda vänner har gjort mig sällskap vid matbordet upprepade gånger denna vecka. Trots att jag och mamma inte pratar särskilt mycket under måltiderna, ja över huvud taget pratar vi ganska lite, så gör det ändå en otrolig skillnad med någons sällskap.


Nu ska jag gå igenom trafikkunskapen lite snabbt inför morgondagen och sedan ska jag gå o lägga mig i god tid. Med anledning av att springningen förhoppningsvis snart ska komma igång igen vill jag citera en okänd BBC-kommentator: "Det märks att Calvin Smith är en bra löpare, hans knän och armbågar rör sig åt samma håll!"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se