Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

Nesquik - det är bara att dricka!

Av Nandi - 4 februari 2008 22:28

Trevligt att ha mor tillbaks på hemmaplan även om det har varit skönt att vara själv också. Efter lite tacopaj med Elin på hålan kom mamma hem och vi kollade på bilderna hon tagit. Jag längtar verkligen när man ser Atlantens vågor, brunröda berg, palmer och god mat. Bilderna ger en i alla fall en illusion av att man är där.


Hem från Spanien tog mamma med sig en burk Nesquik drickchoklad. Den är ungefär som Oboy men mycket godare vilket bland annat en gnutta kanel bidrar till. Det har ett par gånger dykt upp i affärer på Gotland men har lika snabbt försvunnit igen. Jag har frågat på flera butiker men dom säger att deras grossist inte har det. När MAXI äntligen kom hit antog jag att även Nesquik skulle följa med på köpet men icke. Har bara varit där tre gånger och det var ett tag sedan men då fanns det inget i alla fall.


Vi blev bjudna på pizza hos familjen Mellbris idag. Väldigt gott och alltid lika trevligt att träffa dom två bröderna! Borde ha räknat matte, pluggat spanska och läst Candide idag men det skjöts upp av någon som av någon anledning gillar att ha saker som tynger en. En annan sak som ständigt skjuts upp är valet till 3an. Jag vill inte välja matte C, jag vill inte välja filmkunskap A eller psykologi B men ändå måste jag. Jag vill ha både historia C och samhällskunskap C men det går bara att ha det ena. Usch!


Nu är klockan snart halv 11 så jag kommer vara trött imorgon. Jag lär mig aldrig att jag ska gå o lägga mig 10 för att vara helt pigg dagen efter. Med anledning av att jag träffade på Lasse, Mannes pappa, idag så vill jag dra ett utav Lasses favoritcitat i sportsammanhang, nämligen ett utav Bosse Hanson: "Innern går ohyggligt fort...och han faller!!! Nej, ursäkta, det var en längdhoppare."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Beno

5 februari 2008 18:15

hälla i lite kanel i oboypullver?....

 
Ingen bild

Nandi

5 februari 2008 20:28

Det har en tendens att lägga sig ovanpå mjölken och blir inte riktigt samma sak. Har testat :P Tror inte ingredienserna är identiska i övrigt heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se