Direktlänk till inlägg 5 februari 2008

Bara 18 en gång

Av Nandi - 5 februari 2008 22:07

Nu sitter jag här igen klockan 10 och skriver. Varför kan jag inte komma på att jag ska skriva tidigare? Hade egentligen glömt eller omedvetet struntat i att skriva ett inlägg idag men blev så inspirerad av Edvards återuppståndna skrivlust att jag bara var tvungen att skriva någonting.


Kände mig helt borta idag när jag kom till skolan vilket Elin väldigt snabbt märkte. Efter lite hemmastekt hamburgare på håltimmen var jag dock pigg lagom till filmen Freedom Writers på roxy. Filmen var onekligen bra och inspirerande men jag tycker det finns lite för många filmer med just det temat, tror faktiskt jag sett två andra liknande, detta trots att jag väldigt sällan ser på film. En ung och inspirerad lärare kommer till en skola med oinspirerade elever utan framtidshopp men lyckas mirakulöst nog vända på allting. Det är märkligt hur så många sådana filmer kan göras när dom alla är verklighetsbaserade. Finns det verkligen så många otroliga lärare eller lyckas dom bara göra film på varenda en?


Min 18-årsdag närmar sig, sakta men säkert och obönhörligt. Jag måste ändå säga som min gode vän Gustav, det är sorgligt att fylla år. Man påminns om tiden man lämnat bakom sig för alltid. Man ser tillbaks på den med längtan och ånger för allt man inte gjorde annorlunda. Man får väl försöka se det positiva, som ju trots allt överväger till 99%, hur fantastisk ens barndom var och hur det har format ens personlighet positivt. Ett annat bekymmer är ju hur och om man ska fira. Jag har inte haft någon större uppståndelse på min födelsedag dom senaste åren men 18-årsdagen är ändå lite speciell. Ska man fira väldigt litet och spartanskt eller ska man bjuda in alla sina vänner till något större arrangemang? 12 mars är dagen, samma datum som min pappa fyller år på.

Snälla, kommentera, ge förslag på vad jag ska hitta på, hellre dumma förslag än inga förslag!


Apropå firande vill jag citera Lasse Kinch: "Ja, man skulle kunna säga att det är ett jubileum nu när Bergqvist gjort sitt sextonde VM-mål..."

 
ANNONS
 
Ingen bild

B R U N K Z O R I

6 februari 2008 02:46

Hyr en lokal och ha ett trevligt litet partaj för dina polare :)

 
Ingen bild

brunk

6 februari 2008 02:47

För Dig och dina polare givetvis :D

 
Ingen bild

Andzing;)

6 februari 2008 07:39

Bjud alla:D Alla vänner, släkt, familj^^ eller du kan ju ha ett tråk partaj för släkt o vänner och sedan ett lite trevligare plejs för dina vänner :D Tänk på att desto fler du bjuder desto mer presenter får du^^:D om du inte är alergisk emot presenter förståss;)

 
Ingen bild

Elin

6 februari 2008 09:39

Jag tycker att du ska samla de vänner du vill ha omkring dig, det brukar bli bäst då.

 
Ingen bild

hanna

6 februari 2008 11:16

jag måste nog hålla med elin faktiskt. eller gå på krogen. ;)

 
Ingen bild

Edvard

6 februari 2008 13:16

Det kan vara hur spartanskt som helst bara du är med dina kära vänner och vårluften är ljummen och klar som McLovin's glasögon. Sen kan du få till en riktig fylla när du får köpa folköl också :P

 
Ingen bild

Swarly xD

6 februari 2008 14:51

inte krogen! då kan inte jag komma :O:O om jag blir bjuden iofs. men endå

 
Ingen bild

Benjy

6 februari 2008 19:38

mys middag:) som kanske avslutas med lite mer parteeyy

 
Ingen bild

Nandi

6 februari 2008 20:04

Keep it comin'!

(Självklart är du bjuden om det blir nåt Melker!)

 
Ingen bild

Mannish

7 februari 2008 16:56

Men nån mysig middag hade väll inte varit fel :) jag hjälper gärna till och fixar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se