Direktlänk till inlägg 6 februari 2008

Fenix får VG+

Av Nandi - 6 februari 2008 16:49

Måste säga att jag delvis kan hålla med Henrik i hans kritik mot Fenix, dom är lite småjobbiga. Har frenetiskt försökt få tag på dom hela eftermiddagen på tre olika telefonnummer men dom svarar inte någonstans... Katja ringde i morse när jag var i skolan och bad mig ringa upp men har försökt 5-6 ggr dom senaste tre timmarna. Det jobbiga är att det finns en liten risk att dom har beslutat att inte bevilja oss lokalen för helgens LAN och då skulle det vara lite jobbigt att bara någon dag innan försöka få tag på alla 12-14 personer som räknar med att infinna sig på fenix på fredag eftermiddag för att meddela dom om läget. Förhoppningsvis vill Fenix bara kolla läget och säga att allt är lungt men tills jag vet det säkert kan jag inte riktigt slappna av.


Efter att ha skrivit stycket ovan åt jag middag och efteråt ringde jag Fenix. Allt verkar vara som det ska, men Hugo ska vara ansvarig. Personen jag pratade med sa att det var för att Hugo är 18 år men jag tror hon missförstått dom andra som nog menade att dom litade tillräckligt på Hugo för att ge honom ansvaret, han är ju där ganska ofta. Jag valde dock att inte säga att Hugo är 17 år med risk att få en massa krångel. Förhoppningsvis blir han inte tvungen att visa leg eller något så att vår plan går i stöpet


Måste tacka för era åsikter angående 18-årsfirandet! Lutar väl åt att försöka hyra någon lokal och köra lite fest där med "vänner jag vill ha omkring mig" som Elin sa. Har inte tänkt börja mitt artonde år med att supa mig full, dock kanske lite symboliskt drickande, jag vet inte. Jag är väl något av en nykterist även om jag hellre dricker glögg/cider med låg alkoholhalt än ingen glögg/cider alls. Jag kommer därför inte glädjas över min ålder för att jag får köpa alkoholhaltiga drycker och inte heller för att köra bil eftersom jag fortfarande har en lång väg kvar till körkortet som inte lockar mig särskilt mycket. Nej, det jag verkligen ser som positivt med min ålder efter min födelsedag är att jag när det är LAN-dags kommer kunna arrangera, bjuda personer och boka lokal på Fenix helt själv om jag så skulle vilja det! Visst är jag ironisk, och lite nördig på samma gång, men ärligt talar känns det inte som om jag kommer kunna märka någon större skillnad efter 18-årsdagen. Eller jo. Istället för att mamma ger mig studiebidraget i handen varje månad kommer jag tvingas överge mina kära kontanter för ett jävla bankkort. Kontanter är så mycket trevligare än kort, jag vet inte varför, det bara är så. Blä!


Jag vill hedra den tappre VG+ mannen (som nickar "Stör Ej: Dödar VG+bottar på BF2 - Jävla fan.", så pure) i vår klass som istället för att bryta ihop och ta livet av sig tar ut sin agression på botarna i singleplayerläget i Battlefield 2. Prov efter prov ligger han enstaka poäng under MVG-gränsen, trots att han pluggat livet ur sig och kan allt möjligt som sen inte kommer på provet och trots att han fyller textraderna ser lärarna ändå inte arbetet som ligger bakom. Vi lider nog alla med dig!


Med anledning av att VG+ mannens resultat kanske beror på att hans "nederlag" med att få VG+ på föregående prov kanske påverkar honom negativt även på nästa prov vill jag citera Radiosportens reporter under en intervju med bågskytten Magnus Petersson: "Hur länge sitter en dålig pil kvar i huvudet?"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Benjy "alkisen eller B33920" McVeigh

6 februari 2008 19:46

rättning du får inte köpa sprit utan folköl...

 
Ingen bild

Nandi

6 februari 2008 20:05

Fixat?

 
Ingen bild

B33920

6 februari 2008 20:49

haha hade du inte behövt göra:) hade bara lust att vara alkohol-polis ett tag:)

pz

 
Ingen bild

Nandi

6 februari 2008 20:58

:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se