Direktlänk till inlägg 8 februari 2008

Nandihack Winter-08

Av Nandi - 8 februari 2008 19:27

Kunde idag sova tillräckligt mycket för första gången på länge. Idrotten var inställd och jag gick upp 08:20 för att ändå ha god tid på mig. Jag avskyr att stressa på morgonen. På mattelektionen fick Janne mig äntligen förstå hur man räknar med andragradsekvationer, fantastiskt. Nu fattas bara att komma ifatt dom 10 sidor man ligger efter så att man kan klå John även på detta prov. I och för sig är det verkligen hans tur och vinna.


En fågel viskade i mitt öra att engelskalektionen var inställd, nej ja skoj det var Filip. Efter en stunds tvekan med anledning av vår källkritiska hållning blev jag övertygad. Det innebar att idrotten, filosofin och engelskan var inställda samma dag. Alltså var det bara att ta sig hem efter lektionen för att läsa klart Candide och virka lite samt packa ihop datorn med tillbehör, tandborste, tejp, multiverktyg, kalsonger, strumpor, cola, bravo-juice, mibilladdare, sladdar, sladdar, sladdar, toapapper till när någon spiller cola överallt, inneskor, extra hörlurar, switch, sovsäck, liggunderlag med mera med mera. Nandihack på Fenix väntade!


Efter en stunds ommöblerande och bärande av bland annat högtalare började folk droppa in. Detta är första lanet på länge där jag verkligen gillar alla som är med!


André "Nandi"

Melker "Swarly" Andersson
Elias "Exelen" Söderström
Andreas "Andis" Ahlström
Kristina Backman

Tim "Rumpan" Rosvall
Hugo Mellbris
Viktor "Brunk" Brunk
Gustav Ahlström
Emil "Mille" Odén
Johan "Stux" Stuxberg
Harald Mellbris
Davis "Othiss" Othberg
Simon "Dranz" Östergren
Oskar Annas
Robin "Malma" Malmström

Emanuel "Manne" Reich


Hittills har jag fixat med nätverk, lagat Stux dator, spelat WC3, Flatout 2 och lyssnat på musik. Ikväll strax efter klockan 22:00 blir det CS 2 on 2-turnering med lottade lag. Då börjar saker på riktigt!


VG+mannen har idag övergått från att ta ut sina aggressioner i datorspel till att ta ut det "IRL". Här har ni bildbevis från svenskaprovet som han fick VG+ på två gånger.


May VG+ burn in hell!

Ashes to ashes, dust to dust

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se