Direktlänk till inlägg 9 februari 2008

Pigg efter 2,5 h sömn

Av Nandi - 9 februari 2008 23:07

Gick och la mig klockan 7 i morse på mitt liggunderlag i min sovsäck längs en utav väggarna i lokalen. Sova i sovsäck är någon av det skönaste som finns. Mycket bättre än säng. Dock skulle man bli klassad som dåre om man sov i sovsäck på liggunderlag hemma så sängen får duga. Jag ställde klockan på 10:30 för att inte sova bort för mycket tid. Dock vaknade jag klockan kvart i 10 och kunde inte somna om då jag kände mig pigg. Det blev bara att gå upp och börja en ny trevlig LAN-dag.


Melker och Gustav har hittills gjort mig något besviken genom att bara sitta och spela WoW hela tiden. Det kan dom lika gärna göra hemma. Som vanligt är det dock skön atmosfär, värme, härligt surrande från datorer och skön musik som pumpas ut genom Melkers högtalare.


Har avlagt två besök hos världen idag. Ett var en promenad till "bingan" med ett gäng andra. Köpte där en limpa franskbröd för 9kr som jag tryckte i mig hälften av till lunch, utan pålägg. Den andra gången jag klev ut var när jag tog mig hem för lite middag bestående av mammas goda saffranslax med nudlar.


I cs-turneringen har jag och Othiss lyckats ta oss till final där vi ska möta Simon och Tim. Noteras skall att jag endast spelar cs på LAN medans i alla fall Othiss och Simon spelar mer regelbundet. För en stund sedan visade Melker några filmer utav honom och hans klasskamrater (varav några är på lanet) från när dom gick i mellanstadiet. Emil hade långt hår och såg ut alldeles för mycket som en tjej. Detta och många andra saker framkallade mycket skratt bland oss 8-10 personer som kollade på det. Bilspelet Flatout 2 har spelats ivrigt av mig, Tim, Andis, Elias, Hugo och Kristina. Efter att ha utklassats av mig i "bowling" på Flatout har Kristina nu krävt en revansch. Detta, finalen i cs-turnering samt Hide and Seek väntar under natten.


Några utav lanarna hittade något som verkar vara en koncentrerad form av Red Bull på "bingan" och därför vill jag citera Åke Unger: "Här kommer Magdalena Forsberg i koncentrerad form!"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edvard

10 februari 2008 20:31

Tråkigt att vi inte har trafik imorgon men det får gå :)

 
Ingen bild

Benjy

10 februari 2008 21:49

Sån där Tahiländs redbull på småflaskor och det är ingen kolsyra i?

 
Ingen bild

Nandi

11 februari 2008 16:34

Jo det kanske det var. Dom var väldigt små och av glas med Red Bull-logon på men utan att det stod _texten_ "Red Bull".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se