Direktlänk till inlägg 11 februari 2008

”TVÄRTOM!”

Av Nandi - 11 februari 2008 22:09

Jag kompenserade helgens bristfälliga sömn med 13 timmar inatt. Två tunnbrödsrullar och lite trafikkunskapsläsning senare var jag redo för dagens första och enda lektion med Mr. "Händerna i taket!" himself. Jag undersöker på hans lektion om omvärldens acceptans mot Israels agerande är rättfärdigat och hittar bara mer och emr fakta som talar om motsatsen. Hela Israel-frågan är ju bara sjuk. Hur kan britterna först hjälpa araberna att mota bort turkarna från Palestina och sedan ge bort landet till judarna? Och hur kan man seda låta Israel erövra större och större områden och fördöma araberna när dom blir sura över det?


Kommentar överflödig


Efter skolan gick jag hem och en del tid försvann nog framför datorn för just nu kan jag inte minnas vad jag gjorde. Eller jo juste! Jag tog ju en promenad på 6-7km med min kära mor, så var det! Påväg hemåt hade jag Eminem i ena örat (luren), låtar från hans gamla "The Marshall Mathers LP". Blir nästan alltid på gott humör när jag lyssnar på dom. Som mamma sa så måste det ha varit en bra tid i mitt liv då jag lyssnade på dom låtarna och att den känslan kommer tillbaks. Jag minns att det var hos den gode Viktor Brunk samt hos Erik och Elias Svedberg som jag brukade lyssna på Eminem, kanske i 4:an eller något sådant. Sedan lyssnade jag på The Latin Kings medan Viktor lyssnade på Fattaru (som spelade in sin skiva på TLK:s skivbolag) och vi brukade sjunga me i varandras texter. "Bättre och bättre, dag för dag" av Fattaru, versen om alkisen som behöver ny lever lever kvar inom mig som en påminnelse av tider som varit.


Lite senare pallrade jag mig hem till Elin H där Hanna var som vanligt (inget fel med det, bara mysig ju!). Vi diskuterade fest, sprit, kramar och Winnerbäck. Vi ska också blir ännu bättre på att visa uppskattning. Tack för att ni finns!


På tal om fest och sprit vill jag citera Rickard Fagerlund på Staffan Lindeborgs fråga om det sups för mycket inom svensk ishockey: ”TVÄRTOM!”

 
ANNONS
 
Ingen bild

hanna

12 februari 2008 17:28

men ååh, nu när man läser det själv låter det ju inte alls så som jag trodde, förlåt för min ogenomtänka misstolkning. :) och tack för att du finns!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se