Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Varför byta?

Av Nandi - 13 februari 2008 15:04

När man kan få MVG på en muntlig bokredovisning då är det ju någon som är fel. Måste ändå säga grattis till John som lyckades med konststycket. Grattis även till VG+ mannen som fick VG+ på en uppgift igår och VG+ i två ämnen under betygssnack idag.


Efter plugget idag blev det cykling med den gode Manne. Turen var inte så lång och intensiv eftersom Manne har varit sjuk dom senaste dagarna. Vädret gjorde det dock oemotståndligt att cykla. Klarade några saker jag hade problem med förra året och är därför nöjd med min prestation. Efter en tids vila ska jag nu åka inlines med John och några av hans vänner. Det ska bli spännande!

 

Kom att tänka på hur lite vi har att göra i skolan egentligen. Vi får dubbelt så lång tid på oss som vi behöver till alla uppgifter och dessutom är alla lärare snälla med läxor. Det enda undantaget är matten där man av någon väldigt märklig anledning alltid ligger 10 sidor efter. Tror dom seriöst att man räknar matte hemma? Förläng mattelektionerna istället!


Idag har ytterligare en person i min kontaktlista bytt e-postadress. Varför byter folk för? Hur lyckas man bli måltavla för spam och reklam? Själv har jag haft samma adress ända sedan jag först skaffade dator, dvs nån gång i 4an eller 5an. Dom enda skitmejlen jag får är från CSN-kortet och Sydsport men det kan jag stå ut med.


När jag kollade på begagnade cyklar häromdan eftersom Tim och Oskar är i köptankar såg jag en ram som såg ut som om någon gjort något på den som man inte vill göra. Därför vill jag citera Christer Jonasson under en match mellan MoDo och Brynäs: "Hoppas att han hade suspensoar, annars får han ta ett lån på spermabanken"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se