Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Bra potatis och Entrecôte

Av Nandi - 14 februari 2008 15:28

Fantastiskt! Ingen träningsvärk trots att det blev nära 2 timmar på inlines med John och Martin nere vid kongresshallen. Riktigt skoj var det i alla fall och riktigt jobbigt att använda muskler man inte är van vid att använda.


Edvard måste ha ett tack för det sköna "nheej-flåset" när engelskaläraren entusiastiskt frågade klassen om vi ville testa hennes nya sätt att redovisa böcker på. Edvard undslapp ett stönande nheej-flås och eftersom alla råkade vara lite väl tysta hördes det i hela klassrummet som därför brast ut i skratt. Konstigt nog röstade Edvard sedan för förslaget, kanske för att det blev lite pinsamt. Vi vill se mer sådant Edvard, som vi definitivt vill!


Dagens överraskning var att vi idag fick gotländsk kravpotatis med skal på i skolan! Det var första gången på riktigt riktigt länge som jag åt fisk i matsalen. Fisken är aldrig särskilt god och med den vakuumförpackade tyska potatisen blir den inte mycket bättre men med riktig potatis slank det ner förvånansvärt lätt. Efteråt gick jag och Elin hem och försökte plugga lite matte men mor kom hem och bjöd på entrecôte med bearnaisesås och couscous så det blev inte så väldigt mycket räknande. På svenskan flög lektionen förbi och jag hann knappt skriva någonting innan klockan var 2.


Nu bär det hem till Tim Rosvall för att meka lite cykel och därför vill jag citera Lennart Bergelin: "Do you have what we in Sweden call a skiftnyckel?"

PS: Omröstningen är lika jämn som Clinton - Obama valet. Det är fler än 9 som läser, rösta nu!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edvard

14 februari 2008 17:55

Jag insåg att det inte lät kul med intervju med sig sjäv men att det ändå skulle bli ungefär lika drygt som vanlig analys, så därför så gjorde jag så :P. Hjärta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se