Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

En macka landade

Av Nandi - 22 februari 2008 20:52

Jobbig gympalektion. Dans och boxning. Svett och tårar. Nästan. Billie var väldigt hjälpsam med buggen och Markus peppade i boxningen så det gick hyffsat. Men trötta armar bar det av till caffis där en macka landade på bordet framför mig. Tack John! Andra hälften av mackan fördes vidare till Anton. Björn hade fått en bulle av John. Välgöraren Bergwall gjorde därför tre personer glada idag! Och jag och Björn slapp bryta våra anti-caffis löften eftersom ingen av oss betalade. Björn bad dock om sin bulle, mackan hamnade bara där.


Matteprovet gick hyffsat. Hade det inte varit för att John svor efter provet hade jag dock trott att han slog mig denna gång. Huvudvärken smög sig sakta men säkert på under dagen och gick inte över förrän framåt kvällen. Billie var återigen hjälpsam och hjälpte mig leta upp någa böcker med anknytning till svenska-rapporten. Engelskan spenderades till största del i sällskap med den sköne Benjy. Under uppropet fick jag ett antal knuffar av Hedin som av någon anledning inte gillade att jag fnissade åt ketchup-golf-vikariens engelska.


Efter plugget blev det frisören och efter det kom Manne förbi en stund. Han lärde sig grunderna i virkning, dock behövs fortfarande lite finslipning. Vi gick till Melker och hälsade på honom och Gustav. Dom ska spendera helgen med något av det nördigaste som finns - WoW-LAN med två personer. Efter tjugo-trettio minuter tröttnade jag och tog mig hemåt igen. Nu har jag precis ätit min utsökta paj med broccoli, skinka och tomat.


Nu vill jag dela ut några plus i kanten till Billie, Björn, Markus och Benjy som alla var lite extra trevliga idag :)


Jag avslutar med att anknyta till boxningen på gympan genom att citera en svensk kommentator under en amerikansk boxningsmatch: "...och negern är han i dom röda byxorna..."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Billie

26 februari 2008 23:59

Tack så mycket! Du var ingen dålig dansare själv :) Säg bara till om du vill ha mer hjälp :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se