Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

Bilen klarade sig!

Av Nandi - 23 februari 2008 12:53

Efter en stormig natt läser man vid frukostbordet att ett stort träd fallit ner över flera bilar på Humlegårdsvägen (där jag bor). Dock kan vi utan att gå ut konstatera att några stora träd vid parkeringar knappt existerar på denna gata. Nyfikna gick jag och mamma ut för att se efter. Vi möttes av denna syn på Länna väg, inte Humlegårdsvägen. Vår bil är den svarta Hondan till höger i bild. Trädet som föll var lika stort som det i bakgrunden på den översta bilden.


Vår bil stod bara några meter bort från trädet, den svarta bilen till höger på bilden.


Från andra hållet. Trädet var stort!

I övrigt har dagen hittills varit lugn. Jag har läst lite och varit och handlat. Ska väl försöka hitta på något med någon snart.


Fallande träd gör att jag vill citera Bo Gentzel: "Spelarna faller som bowlingklot!"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se