Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

Jävla keltiska folkmusik!

Av Nandi - 23 februari 2008 20:35

Precis efter att jag skrev det förra inlägget gick jag ut på promenad med mamma och Mannes pappa Lasse. Jag tog med kameran och tog ett par bilder, inget märkvärdigt dock. Vi gick genom "kroken" (Krookska dungen), vidare förbi värmeverket och återvinningen där tre granar blåst omkull, vidare mot skrubbs, över vägen och in i rävhagen. Vi gick förbi ishallen och när vi senare gick förbi fotbollsplanen med konstgräs vinkade en tjej ivrigt till mig. Jag var något bländad men det måste ha varit en söt, leende Elin J. Jag log och vinkade tillbaks men efteråt blev jag tveksam till om hon såg det eftersom hon vinkade igen när vi gått vidare en bit och jag tittade bakåt. Sådana saker kan störa mig. När någon hälsar och man hälsar tillbaks men det inte går fram. Vissa personer kan ju ta det som en förolämpning. Jag blev i alla fall glad av att hon hälsade så entusiastiskt.

Hemma åt vi min paj som om möjligt var ännu godare idag än igår och efteråt bjöd Lasse på bullar med jordgubbssylt i.


På eftermiddagen gjorde jag inte så mycket mer förrän strax före 5 då jag, Gustav och Melker gick ner till ÖB. Lite godis inhandlades och åts sedan i Melkers källare där vi lyssnade på musik, pratade och spelade WoW (inte jag!). Efter halvannan timme gick jag hemåt. Nu har jag försökt få tag på lite glad, upplivande keltisk/irländsk/Skottländs folkmusik men jag hittar inte det jag är ute efter. Jag letar efter något som liknar musiken i reklamfilmen där en ljushårig kvinna i 40-årsåldern har bråttom och på slutet kör någon steppdans/riverdance-aktigt. Jag har för mig att filmen är svartvit. Mina försök har dock varit förgäves än så länge. Dock fixade jag några Nightwish-album och Melker skickade Stabbing the Drama av Soilwork så lite nytt blev det i alla fall på musikfronten.


Jag vill dela med mig av AIK:s tränare Timo Lahtinens uttryck som jag tycker är lika ologiskt som det han egentligen ville säga, men han lyckas även få hela meningen att bli ett enda stort semantiskt brus: "Dom tjeckiska grabbarna är med mera som en…grytan på…grädde i…moset på…eh…grädde på grytan."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Swarly :)

24 februari 2008 17:51

det är en omega 3 reklam xD tror jag :D

 
Ingen bild

Nandi

24 februari 2008 21:07

Haha, fint att du vet nått band som spelar precis sån musik också :P Najs att du kommenterade btw :D

 
Ingen bild

Benjy

24 februari 2008 21:12

Du letar The Pouges eller liknande... har en torrent med massa blandade irländsk folkmusikband!

skickar på msn:)

 
Ingen bild

Nandi

25 februari 2008 11:56

Tackar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se