Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Juicedusch

Av Nandi - 25 februari 2008 12:25

Hmm, vad gjorde jag igår? Juste, det var en grå söndag. På dagen satt jag hemma och degade. Lyckades i alla fall färdigställa historia-rapporten och skicka den. Det var skönt. Jag chattade lite, lyssnade på musik, mamma lagade god lunch (entrecôte med svampsås) och ingen jag frågade verkade va på att göra något.


Dagen passerade och någon gång runt halv 7-tiden skulle jag tro, fick jag tag på Andis som hängde med ut på en promenad. Det diskuterades släktingar till Andis som tror att pesten är instängd någonstans i Roma, global uppvärmning, vänner mm. Efter en stund var han tvungen att gå hem för att äta. Jag själv kände för att gå vidare en bit så jag gick runt några varv runt i kvarteren på Länna lyssnandes till Radiohead. När jag började bli hungrig gick jag hem och mamma beordrade mig att gå hela vägen bort till Byssans pizzeria och beställa en Shish Kebab. Efter femton steg kom jag äntligen in i värmen och pizzalukten. 10 minuter skulle det ta, så jag gick hem och putsade skorna i väntan på pizzan. 76kr fattigare åt vi. Jag drack Bravo äpple/päronjuice och skulle just skölja ner en pizzabrödsbit med en munfull juice när en illasinnad liten smula flög ner i halsen på fel ställe. Med hela munnen full med juice satt jag i halsen och fick en hostattack - haha jätteskoj :P Halva matbordet fick en juicedusch och det som var kvar av min pizza fick lite mer sötma än innan.


Kvällen spenderades vid datorn med chattande, cykel-annonskollande för skojs skull och Flatout 2 med Tim tills klockan halv 1.

Nu idag vaknade jag sent,vid kvart i 10. Efter frukost följde jag med mor på en 5km-promenad på P18. Nu vill jag cykla så jag ska se om folk börjat vakna än.


Promenader - motion - god hälsa. Här är en klockren rubrik ur Aftonbladet Hälsa: "Kom i form med Peter Harryson"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se