Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Nandi goes aningen emo?

Av Nandi - 26 februari 2008 17:53

Vilken jävla dryg dag. En grå morgon övergick till en gråare dag med regn och tilltagande vindar. Just en såndär typisk söndags-känsla-dag som påminner en om allt skolarbete och annat skit som måste göras. En såndär dag när ingenting vill gå som man själv vill, med undantag för datorer som alltid trivs lika bra på skitdagar. Ingen verkar vilja hitta på något, msn fungerar inte när man vill kontakta folk, telefonen är urkopplad pga besök av el-allergiker när man vill ringa, diskning och tvättning. När man äntligen lyckas ringa Gustav ska han på gymmet och senare bort till brorsan Martin. Ingen Elin på ön som ringer och undrar om man vill komma och fika med henne, Hanna och John eller något sånt. Det enda som gick bra idag var datorfixande hos mammas väninna. En hundring rikare blev man också, trots att jag försökte protestera. Har redan fått pengar från henne när jag hjälpt till innan. Tycker inte om att ta emot pengar från folk som inte har så mycket. Är dom rika gör det mindre, då kan man känna tacksamhet istället.


Fortfarande inget fungerande msn. Tack Microsoft, you ruined my day! Så känns det. Ska fan ta och baka dom där sega chokladrutorna som jag pratat om i en vecka nu. Känns i alla fall lite bättre nu när jag lyssnar på gamla Eminemlåtar. Dom senaste dagarna har annars fyllts av bl a dessa låtar:


  • Radiohead - Jigsaw Falling Into Place
  • Radiohead - Last Flowers
  • Radiohead - Down is the New Up
  • Arch Enemy - Carry the Cross
  • Soilwork - Stabbing the Drama
  • Fattaru - Bättre och Bättre, Dag för Dag
  • Era - Ameno
  • Irish Rovers - Drunken Sailor
  • Nightwish - The Wayfarer

Kan förstå varför många använder bloggarna för att skriva s k "emo-inlägg", man mår faktiskt lite bättre. Imorrn ska jag väcka Gustav kl 11, så ska vi förhoppningsvis hitta på något. Jag ska försöka komma ihåg att snacka med Björn om att eventuellt åka ut till Sjonhem någong gång på Torsdag eller Fredag. Hoppas han har lust.


Äntligen kom jag in på msn! Dock fundergarfortfarande inte Hotmail.

Vad har annars hänt då? Jo, Tim har sålt sin cykel. Han har aldrig riktigt trivts med den. Bakbromsen led av en kronisk sjukdom vilket gjorde att Tim höll på att bryta ryggen i somras/höstas på en bänk vid "blå huset" vid Atterdags. Vi får hoppas att han skaffar ny inom en snar framtid.


Ibland önskar jag att jag kunde fastna för något av alla onlinespel som finns. WoW, runescape eller något annat riktigt geek-spel. Skulle vara så skönt att bara kunna fly från världen, att alltid ha något att göra. Jag känner mig lite ensam ibland när polare sitter och lirar med varandra större delen av dagarna. Men så tänker jag på hur det var en gång i tiden. För mig själv, med Diablo II som tog upp typ tre år av mitt liv. Visst, när man spelade hade man alltid något att göra, man höll kontakt med polarna dagligen. I skolan hade man alltid något att babbla om på rasterna. Det fanns inget roligare. Men så en dag tröttnade man. Det dog väl bara ut egentligen. Och efteråt kommer ångesten. I tre år har man kämpat för att bli bättre och bättre på något. Större delen av ens fritid har kretsat kring det. Och nu har man slutat och ingenting av det man kämpat för är värt något längre. Tre års fritid och inget spår finns kvar. Kunskaperna är inget värda och glöms snart bort. Spelvännerna är inte vänner längre.

Efter det har jag aldrig riktigt fastnat för något spel igen. Varför vet jag inte. Kanske har jag omedvetet bestämt mig för att jag inte ska göra om samma misstag. Polarna tjatar och tjatar om att jag borde börja spela WoW. Ingenting lockar mig dock. Jag är fri från det! Men ibland kan man ändå längta tillbaks.


Tacka vet jag Bo Hansson, han har lösningen på alla problem: "Någon annan måste göra något annat någon annan stans..."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Benjamin

27 februari 2008 17:29

Emo blogg är skönt:D Alla klagar på min blogg but who cares? :D

love/ Ben

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se