Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Instängda på MQ

Av Nandi - 27 februari 2008 23:40

Läste vidare lite i 1984 i morse. Boken blir mer och mer intressant. Den är dock aningen ansträngande att läsa eftersom det är skriven på ganska avancerad engelska 1949. Mitt på dagen satt jag och funderade lite på det stundande "kalaset" och kollade igenom gamla bilder. Tidigt på eftermiddagen kom Gustav. Vi pratade, lyssnade på musik och spelade lite "Achtung" och Stepmania. Senare kom Melker och vi tog en promenad. Vi hamnade tillslut på MQ eftersom Melker ville in på nån affär. Gustav hade kollat på klockan och den var då tjugo i sex. Efter att ha varit inne i typ 5-10 minuter vänder vi oss om och ser att jalusierna precis fällts ned, dvs utgången är stängd. Vi tänker att den andra som vätter åt VILA(?) måste vara öppen men när vi efter en lite stund går och kollar är den också stängd. Lite smånervösa ser vi oss omkring och får syn på en expedit på MQ. Hon viftar att vi ska gå runt till en glasdörr runt hörnet, och mycket riktigt går det att komma ut där. Lite lustigt tycker jag, att man stänger in kunder utan att förvarna kunderna om att butiken stänger. Anledningen att vi nästan blev instängda var att Gustav hade sett fel på sin klocka.


När vi kom hem gick Melker hem till sig men Gustav stannade kvar och åt mammas goda kyckling med råris och finfin sallad. Efteråt fick vi smoothie och mamma tog fram några gamla fotoalbum som vi bläddrade igenom. Efter lite godisätande, lite mer "Achtung" och lite youtube-tittande var det dax för Gustav att dra sig hemåt. Själv kollade jag lite nördnyheter (Fudzilla.com, Sweclockers.com, Dailytech.com och Anandtech.com) och efteråt kollade jag upp morgondagens väder. Nu har jag frågat Emil och Andis om dom är på att cykla mitt på dagen imorrn och jag får nog i alla fall med en av dom.


Bengt Johansson: "Pierre Thorsson har satt fast knorrarna i huvudena på svenska folket"

 
ANNONS
 
Ingen bild

B to the mothafocking Veigh

28 februari 2008 22:08

Efter du tagit dig igenom 1984 så får du läsa Du sköna nya värld (Brave New World) av Aldous Huxley

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se