Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Sjuk och frisk igen

Av Nandi - 29 februari 2008 12:43

Efter lite lame tid på förmiddan blev det lite chattande med bl a Elin H. Trevligt att höra av henne. Lite senare blev det cykling med Andis i det härliga vårvädret. Man känner igen sig så väl när man ser Andis kämpa med precis samma saker som jag gjorde för några år sedan. Man gör precis samma misstag och känner precis samma uppgivenhet mellan varven. Lite tråkigt var det att Emil inte hängde på. Han var lite oflexibel och var tvungen att fixa tvätt just då. Jag tycker det börjar bli dax för både Tim och Oskar att skaffa nya hojar nu. Så att man kan utnyttja tiden nu på våren då det enligt mig är som skönast att cykla.


En stund efter cyklingen ringde Lasse, Mannes pappa, och påminnde mig om att vi hade pratat om att spela lite badminton. Vid tjugo i fyra blev jag upphämtad och vi tog oss bort till rackethallen. Jag trodde jag var rätt så duglig på badminton, jag har ju trots allt spelat väldigt mycket pingis i mina dagar. Dock fick jag rätt hårt stryk av Lasse som spelat badminton i 10 år. Mina reflexer är det inget fel på, jag tar smashar och snabba bollar, problemet är väl positionering och fotarbete. Jag springer alldeles för mycket och blir då både utmattad och utplacerad. Det skulle också vara trevligt att vara lite längre för att nå bollen tidigare och få bättre vinkel. Att springa runt och hoppa är en sak, men att hålla armen med racket i rakt upp i en timme, det är en helt annan femma. Det var tillslut min axel som sa ifrån och vi bestämde oss för att börja bege oss hemåt. Vi stannade dock en liten stund och iaktog två grabbar i min ålder som såg ut som om dom aldrig gjort något annat än att spela badminton. Dom fick en sån otrolig snärt i sina slag att det såg ut som om racken skulle gå av på mitten och dom kunde ta emot bollar med ryggen vänd mot motspelaren, få fullträff och få bollen att gå precis ovanför nätet, helt utan att kolla.


När jag kom hem var mammas kompis Tina där. Hon ska hjäpa till lite med mat och så till kalejset. Jag var totalt utmattad efter badmintonen och när jag kom hem började det genast diskuteras festplanering och så skulle vi samtidigt möblera om mitt rum och laga mat. Jag försökte till en början hänga med men huvudvärken smög sig på och jag blev tillslut liggandes i soffan med stark huvudvärk och illamående. Jag somnade någon gång vid 7-8-tiden på min säng med en filt över mig och blev väckt ett par timmar senare vid 10 på kvällen för att kunna borsta tänderna och gå och lägga mig klokt. 11 timmar senare vaknade jag utvilad och frisk.


Jag har beslutat genomföra en liten förändring. Till jag ändrar mig kommer jag att istället för att citera folk inom sport-världen återge vad folk skickat in till sina försäkringsbolag, skadeanmälningar, när det t ex skett en bilolycka. Många dåliga ursäkter, roliga felskrivningar och annat skickas in dit. Jag hoppas det är någon mer än jag som gillar mina slutkommentarer!


Here we go: "Jag var helt säker på att gamlingen inte skulle hinna över vägen när jag körde på honom."

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se