Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Har nån en mobil över?

Av Nandi - 19 mars 2008 16:56

Vid frukosten i morse upptäckte jag ännu en skrift av Wera Svensson på ledarsidorna i GT. Förra gången försvarade hon lärare som sparkar barn och hade som argument att "vi vill väl inte ha ett samhälle där barnen styr". Denna gången försvarade hon gasledningen och riktade kritik mot dom som argumenterade emot den i kommunfullmäktige, bl a vår kära Brittis. Det som stör mig är inte hennes åsikter, även om jag tycker dom är aningen rubbade, utan hennes retorik. Hon överdriver och generaliserar så att hon framstår som okunnig och vilseledd. Det skrämmer mig att det tydligen finns såna personer bland dom styrande i samhället.


På svenskarbetet fick jag VG++ med motiveringen att jag inte använt Times New Roman, men om jag bara ändrade teckensnitt och skrev ut den igen skulle jag få ett solklart MVG. Här värnar vi inte om miljö och skolans bläck inte. Det hade räckt med en liten anmärkning, vad tjänar det till att jag ska visa upp att jag kan ändra teckensnitt? Fjantiga principsaker. Tur att TNR inte är standardtypsnitt i nya Word. Det kanske blir ändring när skolan går över till det. Calibri FTW!


Har idag ansökt om ett ICA Bankkort. Då får jag ett konto med internetbank och kortet är även ett MasterCard. Det är dock aningen motvilligt då jag starkt föredrar kontanter framför kort.


Jag är i stort behov av en annan mobiltelefon. Min nuvarande T610 driver mig till vanvett. Frågan är om det är mest värt att köpa ny för 500-700kr (vill inte ha nåt dyrt och ömtåligt i fickan när jag är ute och cyklar eller dylikt) eller om någon har en fullt fungerande som bara ligger och skräpar som man kan få köpa för en billig peng. Folk köper ju nya mobiler hela tiden så nog borde det väl finnas några på lager?


"Jag har aldrig krockat förr, ändå är det min fru som brukar köra."  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se