Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Achtung eine Max

Av Nandi - 20 mars 2008 19:45

Redovisningen på engelskan gick oväntat bra. Trevligt var också att se att det inte bara var vi som var aningen ofärdiga/oförberedda. Jag tyckte lite synd om Hanna, som ensam höll i hela redovisningen, med tre gruppmedlemmar som stod tysta bredvid. Hon gjorde det otroligt bra, men det är ändå alltid jobbigt när man tvingas ta allt ansvar själv.


På håltimmen spelades Zatacka (Achtung die Kurve) med bl a Johan, Patrick m fl. Sammanlagt var vi typ 5-6 pers och hade riktigt skoj. Mitt i en runda känner jag dock en hand sättas mot min rygg. Handen förs sedan långsamt uppåt i en smekning och jag tror först det är Benjy (han brukar göra så på folk), men sedan hör vi alla biblotekariens röst säga att vi inte får spela här. En rysning går genom hela kroppen och äcklad tar jag mig ut till kaffis med några andra. På vägen visar det sig att Max och Benjy låg bakom grejen. Max hade tydligen gått till biblotekarien och påstått att han inte kunde få arbetsro då några satt och spelade och skrek vid en dator. Biblotekarien hade gått och sett efter, men hittade inga som skrek, så Max hade varit tvungen att peka ut oss. Max får därför förbereda sig på att behandlas något omildare på denna blogg en tid framöver. Anmärkas kan att han inte åt upp sina bruna potatisar till lunchen, som han och partiet han tillhör tvingat på oss stackars elever.


I kaffis diskuterades knarkhärvan som polisen nystar upp. För en gångs skulle verkar gotlandspolisen vara lite på hugget. Det är dock sorgligt med alla som går och är sura på folk som angivit andra. Jag är övertygad om att flera personer kommer räddas ur "träsket" tack vare detta och jag tror också att flera av dom om 10 år kommer vara glada över vad som hänt nu. Det är också tråkigt att höra att folk fortfarande tror att cannabis är helt och hållet ofarligt..


Efter skolan spelades det lite Zatacka med Johan, Patrick och Joanna (m fl). Sedan gick jag hem, åt en billys med banan, curry och extra ost och sedan drog jag ut och cyklade en stund med Manne. Mycket trevligt att han ringde måste jag säga! På ÖB:s baksida hoppade vi på lite lastpallar och Manne fick lite ont (litotes). Han har, precis som jag, långa piggar på pedalerna (3-5mm) och dessa borrade sig in i smalbenet och rev upp långa spår, för han har ännu inte införskaffat benskydd. Vitt brosk skymtade innan det täcktes med blod. Blä!


Nu har jag fått hem en ny liten hårddisk på 500GB så för tillfället har jag 1570GB, men 250 av dom ska Hugo köpa för att utöka sina fjuttiga 40. Jag planerar att åter igen installera Vista och köra dual boot tillsammans med XP. Självklart ska jag också passa på att omstrukturera lite på datorn, så jag har i alla fall någon dag eller två att fördriva med detta under lovet.


Har idag lyssnat in mig lite på In Flames och Ill Niños nya album (två olika alltså) och båda dessa kan starkt rekommenderas till andra metal-diggare! Särskilt "Formal Obsession" på Ill Niño-plattan fastnade jag för.


"Jag trodde rutan var nedfälld, men jag märkte när jag stack ut huvudet genom den att den var stängd." 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hannananan

20 mars 2008 20:47

tack så mycket andré, macbeth är min homeboy nu alltså. :)

 
B

B

20 mars 2008 21:27

förlåt men det är lite kul att vara snitch:D

tråkigt att så många tror att cannabis är superfarligt och att man blir psykiskt störd om man röker.

http://mcveigh.blogg.se

 
Ingen bild

Nandi

20 mars 2008 23:00

Yay, kommentarer! Me likes.
Benjy, jag är inte riktigt redo att förlåta dig och Max för dagens incident än. Det var lågt :P
Hoppas verkligen inte att din kommentar speglar din tolkning av min text. Att det inte är "helt och hållet ofarligt" betyder i min värld inte samma sak som att det är "superfarligt och att man blir psykiskt störd" :)

 
Ingen bild

Johan the almighty

21 mars 2008 15:43

Ja, det var synnerligen ett brott mot mänskligheten som ägde rum i bibliotekets finrum. Achtung die Max är det som gäller i framtiden. Jag håller helt och hållet med André när det gäller Cannabis, varför ens testa? Det är bara onödigt. Om ni inte har något annat att lägga pengarna på än knark så kan ni ju ge dem till mig.

 
Ingen bild

Max

21 mars 2008 17:28

Jag känner verkligen hatet här, det är vackert. Att notera är dock att jag lämnade en halv potatis, detta pga att potatisen i fråga till stora deler var svart inuti. Sen ifall du vill starta en kampanj för att få tillbaka gummibollarna så ställer jag gärna upp på en debatt :).

 
Ingen bild

e

21 mars 2008 18:41

What's with the hätska stämming, cut it pojkar. ;)

 
Ingen bild

B.

21 mars 2008 19:13

nä sant att du inte sa.

Men jag gillar alla argument mot cannabis:)

but remember boys and girls, juste because that alcocol is legal it dosen't make it better than cannabis.

 
Ingen bild

Nandi

21 mars 2008 20:07

Alkohol är lagligt endast för att det är en tradition som går tillbaks tusentals år. Och eftersom vi är så konservativa i denna del av världen så har vi inte förbjudit det :)

 
Ingen bild

B.

21 mars 2008 20:26

Precis:)

Vill inte låta som en drog promoter men jag måste erkänna att jag har rätt så drogliberala åsikter (iaf när det gäller cannabis). Jag är bara så trött på alla som har blivit hjärntvättade av folk som inte vet vad de pratar om (fast så är det med allt iofs).

pz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se