Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Heldag med Andis och Windows

Av Nandi - 22 mars 2008 12:27

Vaknade igår vid 9-tiden och kunde inte somna om. Mamma läste igenom mitt Israel-arbete och vi åt sedan äggröra på rostade mackor till frukost. Det kändes i ryggen att jag var ute och cyklade i torsdags så jag fick lite massage. Jag möblerade om lite i datorn och satte i nya hårddisken och brännaren och sen kom Andis hit vid 12-tiden med sin laptop. Eftermiddagen gick åt till att installera både Vista och XP på både min och hans dator. Om allt går helt felfritt bör en sådan sak inte ta mer än 3 timmar ungefär, men jag har sällan varit med om att inget oväntat problem dyker upp. Vid 5-tiden började vi närma oss slutet. Mamma bakade sockerkaka och bjöd oss på. Vi åt upp halva och sedan var vi nöjda med vår lunch.


Vid 7-tiden var vi hungriga och bestämde oss för att beställa pizza på Lilla Elefanten. Isande vindar höll på att ta död på oss på vägen. Andis hade inga vantar och på vägen hann han förolämpa mormors gamla cykel lite väl många gånger för att den var vinglig. Vi klarade oss dit och hoppades innerligt att dom hade lust att bjussa på tallrikar och bestick så att vi kunde äta där, men tjejen vi beställde av bjöd på pizzasallad istället. På väg hem fick Andis omvärdera mormors cykel då pakethållaren kom väl till pass. Under resten av kvällen spelade vi, lyssnade på musik, fixade med datorerna och drack läsk.


Sitter nu och funderar lite på vad jag vill göra på lovet. Ska försöka höra av mig till lite folk så att tiden inte bara går. Läsa ska jag göra också. Imorgon eller på måndag blir det lite större solchans så då kanske man lyckas få med någon ut på lite vintercykling. Har någon nåt annat förslag eller lust att hitta på nåt så säg till, snälla! :) Jag är på något sätt övertygad om att det inte bara är jag som inte har så mycket planerat på lovet.


Omväxling förnöjer heter det ju, så nu byter jag från skadeanmälningar till utdrag ur läkarjournaler. Andis fick äran att välja.


"Patienten svarar ej på tilltal. Avliden." 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se