Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Praktisk marknadsföring?

Av Nandi - 26 mars 2008 12:48

Fick precis hem lappen med resultatet av mitt val till "individuellt val" nästa år. Jag fick Internationella relationer som jag ville ha, Engelska C som jag verkligen var tvungen att få samt Praktisk marknadsföring som jag tror jag ska byta. Jag hoppas verkligen att alla andra också får Eng C om dom valt det. Skulle va tråkigt och bli blåst på meritpoäng.


Igår var det kortspelarkväll här med Gustav, Manne, Melker, Andis och Kristina. Kan inte bli mycket annat än trevligt när man umgås med folk ur det gänget. Visst kanske man kan sakna djupa eller politiska diskussioner men man mår verkligen bra av den lättsamma stämningen som råder med dom. Det andra får man med andra konstellationer av människor och i skolan. Som grädde på moset vann jag pokerspelandet.


Efteråt drog jag och Manne ut och cyklade lite i vinternatten. Långkallingar, benskydd, shorts, tunn undertröja och en tjocktröja, pannband, hjälm och handskar var det som gällde för min del och det var lagom. Vi höll oss runt ÖB men ansträngde oss inte för mycket eftersom morgondagen skulle bjuda på mer cykling. Innan jag somnade läste jag vidare lite i första Kejsar-boken. Jag har nu tagit mig igenom drygt hälften. Bokserien kommer nog räcka under våren för att sedan ge plats åt Dostojevskij.


Idag vid 3-tiden tänker jag, Manne, Oskar och Andis ta oss ut på tvåhjulingar. Det är lite extra speciellt idag eftersom Oskar ska inviga sin nya hoj. Det ser vi fram emot!


Dagens uttrag ut patientjournaler:

"Känner sig trött och svag efter alla diarréerna, orkar inte äta dess längre, vill byta sort." 
ANNONS
 
Chrish

Chrish

26 mars 2008 14:06

Riktig trevlig kväll! måste göras om snart igen! :)

http://chrish.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nandi

26 mars 2008 14:12

Absolut! :)

 
Ingen bild

S.

26 mars 2008 22:32

spela kort ftw :D hihi :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se