Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Biter nästan på naglarna

Av Nandi - 27 mars 2008 11:07

Halv åtta gick jag upp och duschade, åt frukost och läste tidningen. Strax före kl 10 skjutsade mamma mig till Bingers Kvarn. Iklädd mörkblå jeans och turtröjan jag fick på födelsedagen gick jag in som dagens första besökare in och frågade efter Magnus. Jag blev visad till personalrummet som jag i och för sig redan visste var det låg.


Under samtalet pratade vi om lite all möjligt, från familjesituation till fritidsintressen, skola, framtidsplaner och hur jag är som person. Han fiskade bl a lite i vad jag tänkte hitta på under min första sommar som myndig men jag betygade att jag inte vad den som festar och super utan snarare sitter för mycket vid datorn. Han frågade då om jag skulle hänga på om personalen körde brännboll och grillning någon kväll och det skulle jag ju absolut! Det jag kände mig lite osäker på var dock frågan hur jag skulle reagera i stressade situationer.


Jag tror i alla fall att det gick bra och att jag gjorde ett gott intryck. Om jag får jobb kommer det vara på Bingers Kvarn och inte i centrum. Magnus skulle höra av sig imorgon med besked och jag är ju mer nervös nu än inför intervjun..


"Patienten fick rådet att gå och hänga sig." 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se