Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Cykling och Intersport

Av Nandi - 28 mars 2008 18:38

Gick upp strax efter 8 eftersom cykling med Oskar var planerad vid 9-tiden. Oskars tandläkarbesök drog dock ut på tiden och vid 11-tiden hade han planer, så cyklingen fick inte plats emellan. Jag satte mig i solen på balkongen och läste en lång stund. Det blev dock cykling till slut, vid 3-tiden tror jag. Vi möttes på Alléskolan, dit Oskar och förvånansvärt nog också Tim, anlände i Oskars bil tillsammans med Oskars cykel och BMX.

Efter ett tag drog vi vidare till Atheneskolan och där ringde min mobil. Magnus från Intersport meddelade att han ville ha mig där från 1 juli till 15:e augusti, kanske även lite tidigare, men det visste han inte förrän allas scheman var lagda. Jippie! :D


Efter ett tag fastnade vi på Orionskolan där vi stod och diskuterade den eviga frågan var man ska ställa Oskars gigantiska kicker. Vi bestämde oss för att ta en tur i bilen. Snäck blev första anhalten och vi röjde runt lite i bilen. Vi hittade ett litet gupp och hoppade lite (med cykel) innan vi drog vidare till Gustavsvik och Norderstrand.

Tim pratade om ett kalkbrott där han kör trial (med motorcykel) ibland, så vi åkte dit. För att komma fram till det var man tvungen att köra en liten grusväg genom någons gård. Riktigt häftigt ställe var det i alla fall, och Oskar blev sugen på att filma där bara för omgivningens skull. När vi skulle köra tillbaks stod en gubbe och såg lite sur ut på gården. Precis när vi kommit förbi den möts vi av en stängd och låst bom som fälts ned av gubben medan vi var och kollade. Vi sitter kvar i bilen en liten stund och kommer fram till att vi inte har något annat val än att gå och prata med honom.

Han frågar var vi kommer ifrån och vi svarar "stan" tre gånger utan att han lyckas uppfatta det. Han säger surt att vi inte har något där att göra. Jag svarar att då vet vi det till nästa gång, och frågar sedan om han har lust att hjälpa oss därifrån, i en trevlig ton förstås. Vilken lättnad jag kände när han utan att orda mer om det gick och öppnade bomen. Det hade varit riktigt jobbigt om vi fastnat i en meningslös diskussion och inte kunde ta oss därifrån.


Nu sitter jag åter hemma och känner mig lättat av beskedet från Intersport. Nu gäller det bara att hitta någon som har plats i hemmet för en skötsam ung man och som helst bor i stan under sommaren. Någon som känner sig träffad?


"Kräkts p g a illamående. Patienten inkommer lätt analpåverkad."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edvard

28 mars 2008 20:07

Skönt André! Ett stort grattis, nu kanske du kan betala hyran för din, min och Björns lägenhet till och med? :P

 
Ingen bild

Nandi

28 mars 2008 20:46

Haha juste :P Ni får ju tigga lite av era föräldrar! Behöver ju inte kosta så mycket egentligen. Se till att dom vill betala för att bli av med er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se