Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Mätt tre gånger

Av Nandi - 30 mars 2008 12:25

Gårdagen bjöd på flera trevligheter. Mitt på dagen chattades det med Tim. När det gäller saker med motor som Tim vill ha går köpen oftast väldigt snabbt och smidigt, men när det som nu gäller cykel, då drar Tim ut på det i all evighet. Efter ett tag föreslog han cykling som aktivitet för eftermiddagen, och att han då skulle låna Oskars BMX. Oskar gick det dock inte att få tag på så planerna gick i stöpet. Istället drog jag ut själv för att "nöta" med cykeln på Humlegårdsskolan. Nöta är inte alltid så roligt, men det måste nästan göras och det är svårt om man är fler. Jag spenderade någonstans mellan en timme och en och en halv med att på olika sätt ta mig upp på ett "parkbord" (ett sånt med bänkar inbyggda). Länge har jag tänkt att det är så gott som omöjligt för mig att hoppa direkt upp på bordet från dess ände, utan hjälp från bänkarna. Jag bestämde mig för att tvinga bort dom tankarna och försöka ändå, jag har ju hjälm och benskydd, så vad skulle kunna hända? Till min stora förvåning kom jag upp på bordet flera av försöken, men gled ner igen pga att en liten regnskur gjort träet halt. Tänk vad ens tankar kan begränsa en ibland..


På kvällen gick jag och mamma bort till Tigris där vi åt middag med Inga, Evert, Nils och Renée. Jag beställde Entrecôte som serverades med en halvliter Beairnaise-sås, klyftpotatis och sallad. Medveten om att jag även beställt en efterrätt åt jag inte all såsen och lämnade också en del potatis. Jag var ändå väldigt mätt när mina tre kulor vanliljglass med frukt och chokladsås serverades. På något underligt sätt slank det ner ganska lätt, men efteråt höll magen på att spricka. Det beslutades då att eftersom dom andra inte beställt någon efterrätt så skulle vi köpa glass och frukt på Signalen och äta den hemma hos Tina. Väl där plågades jag av magont, men efter att ha stått på huvudet lite och sedan gjort ett toabesök mådde jag lite bättre. När sedan faten med en färsk fruktsallad, olika sorters glass, kex och kolakulor serverades kunde jag ju inte motstå att ta ett fat jag med. Gott var det, men magontet återvände och lade sig inte helt och hållet på resten av kvällen.


Nu på morgonen (som plötsligt blivit mitt på dagens pga av tidsomställningen) har jag suttit i morgonrock och solhatt på balkongen och läst. Jag har ingen lust med det men mitt samvete säger mig att jag borde göra lite skolarbete idag.


"Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett."

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se