Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Yahoo!

Av Nandi - 31 mars 2008 20:38

Jag har fått ett nytt blogfan, nämligen "Yahoo!". Under fredagen var Yahoo! inne på min blogg inte mindre än 23 gånger. Google gillar inte mig lika mycket och var bara inne två gånger.


Igår tog jag och Melker en promenad på eftermiddagen i värmen. Vi gick lite omvägar bort till Gustav och när vi gick därifrån skulle han bara äta och sen komma bort till Melker. Medan vi väntade satt vi i Melkers källare och pumpade musik. Tiden gick och när Melker till slut ringde Gustav sa han att maten blivit försenad. När han äntligen kom hade det redan blivit kallt och vår förhoppning om lite slapp-baksetspelande i solen på Allé gick i stöpet. Jacka och vantar åkte påmen vi trotsade kylan och spelade "21" två gånger. Precis innan vi var klara kom Gustavs mamma Christina förbi i bilen och frågade om hon skulle skjutsa hem Gustav när hon ändå körde förbi. Gustav tackade nej då han ville spela klart omgången och sa att han skulle gå hem sen. När vi 5-10 minuter senare var klara ringde han Christina och bad henne hämta honom då han var kall om händerna...


Trafikkunskapsläraren talade inte illa om barn idag, men pekade finger åt oss elever för att vi skulle lära oss bilbesiktningssystemet. På Petterlektionen skulle naturarna ha redovisning men Petter visste inte att dom behövde dator och projektor så det blev uppskjutet. Istället fick vi reda på att vi ska ha "debatt" om GMO om några dagar. Det tråkiga var att Petter valt vilka som ska argumentera för, respektive mot det. Tråkigt nog ska jag ska argumentera för det, Björn ska vara på samma "sida" och debatten ska bestå av halvlama förberedda påståenden/argument. Petter sa dessutom att han passat på att bjuda in MUF:s ordförande till vår lektion utan att först fråga oss så att vi inte kunde protestera. Måste ändå säga att jag är aningen nyfiken. Har sett honom på TV och han ser ungefär lika trevlig ut som killen på skolan som jag kallar frankensteins monster. Jag hoppas verkligen att Björn skapar lite debatt, det var länge sedan. Nu för tiden kör han bara med billiga "Vem är Åke?"-skämt och jag saknar den argumenterande Björn. Jag tror faktiskt att fler än jag skulle bli lite besvikna på honom om han inte framförde sitt motstånd mot MUF, jag tänker inte minst på en av hans familjemedlemmar. Jag ser fram emot det med tillförsikt, inga större förhoppningar dock.


Idag inleddes springsäsongen med Melker. Andis kunde inte idag men han har sagt att han ska vara med i fortsättningen. Måndag, onsdag och fredag är det som gäller. Korta turer är det men det är skönt. Då orkar man cykla också!


"Svullen, patetisk vänsterarm."

 
ANNONS
 
Ingen bild

x

1 april 2008 10:21

jag saknar också argumenterande björn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se