Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Förste, Andre, Planer

Av Nandi - 15 maj 2008 18:15

Igår när jag bara hade 5 minuter kvar av årets operation dagsverke kom en reporter och fotograf Rolf Jönsson från GA. Dom var ute och letade efter elever som jobbade med något för att samla in pengar, men hade inte hittat någon. Därför nästan flög dom på mig när jag stod och sopade ihop mossa och ogräs som jag och Elin rensat bort mellan stenplattorna på skolbibliotekets terrass. Efter fyra timmars arbete va ja rätt trött men jag lyckades svara på frågorna under den 5 minuter långa intervjun. Nästan en spalt blev det i tidningen. Märk väl att det inte var jag som sade att det hade hållits föredrag i aulan med mera. Något jag undrade när jag läste artikeln var var den Förste Bryntesson tog vägen. Tydligen lyckades dom bara hitta den Andre. ´´´´´´´´´!


När vi för en gångs skull hade GA hemma (ni tror väl inte att jag och mamma skulle ha prenumeration på moderat-tidningen GA?!) passade jag på att göra en snabb jämförelse. I GA stod det att Reinfeldt hade kommit till Gotland för att lära sig hur man skötte ett bageri, och att han som tack fick en påse bröd. I GT stod det att Reinfeldt kom till ön utan några förslag eller löften om förbättringar över huvud taget. Han kom tomhänt och gav sig av med en påse bröd. Alltid trevligt med ovinklade nyheter i våra tidningar.


Igår var jag och kollade på rummet jag ska bo i under sommaren. Det är ganska litet, så det blir nog till att ha ett litet skrivbord och sova på madrass. Internet blir det i alla fall. Familjen sa att vi kunde dra upp en kabel, det var inga problem. För er som är nyfikna så reser jag till Stockholm fredag den 13:e juni, går på Where the Action is den 14:e, reser till Värmland den 15:e, åker tillbaks till Gotland och flyttar in på Gråbo i slutet av juni, börjar jobba den 1:a juli och slutar jobba den 15:e augusti.


"Find a job you like and you add five days to every week." - H. Jackson Browne

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johan a.k.a Zatacka

15 maj 2008 22:08

PosarN^ i tidningen :D

 
Ingen bild

Nandi

15 maj 2008 22:26

Haha. Gillar bilden där ja står och pratar, ser helt miffo ut :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se