Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Annonserar

Av Nandi - 22 maj 2008 16:09

Mitt nätaggregat ligger ute på annons idag i annonsbladet. För er som inte vet så är det den del i datorn som du sätter i strömsladden i. Den omvandlar strömmen så att den passar datorns alla inre komponenter (hårdvara). Det ringde precis en snubbe på det. Han pratade sluddrig invandrarsvenska men det roliga var att det verkade som om han trodde det var en hel dator. När jag snabbt förklarat vad det var och lite sådant så sade han att han skulle fundera lite och sedan ringa upp igen om han ville köpa det.


Nytt Hiper 630W nätagg
Oöppnad förp  god kvalitet  tyst  orkar driva väldigt kraftfulla datorer  nästan 3 års garanti kvar  750kr


Nu efteråt kom jag dock på att det kanske var grafikkortet och inte nätagget han ringde på. Detta visar bara på hur svårt det var att kommunicera med personen. Skriftlig kommunikation är så överlägsen ibland..


"Language is the means of getting an idea from my brain into yours without surgery." - Mark Amidon

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se