Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

Att tälta är underskattat

Av Nandi - 6 juni 2008 18:33

Tältade i Ireviken natten till idag, med Melker, Andis, Kriss och Gustav. Först samlades vi här hemma och när vi till slut kom iväg skulle bussen gå om lite dryga 40 minuter. Två tält, grill och grillkol, sovsäckar och liggunderlag, väskor med kläder, kylväskor - mycket packning blev det för oss att bära. Vi skulle först förbi Coop och handla mat, så vi lämnade Kriss som packningsvaktare vid busstationen. Melker skulle köpa liggunderlag, Andis skulle köpa flintastek och jag och Gustav skulle köpa frukost och dricka. När vi till slut hade fått tag på alla varor och ställt oss i kön var det en kvart kvar innan bussen skulle gå. Tråkigt nog hamnade vi i den enda kassakön som var bemannad med en tjej som försökte lära sig hur kassan fungerade (inför sommarjobb antar jag). Kön segade sig fram, och man undrade hur elak Coop-personalen egentligen var som satte in en nybörjare när köerna var sju meter långa och alla hade bråttom. Vi blev tvungna att springa till busstationen med en överdrivet tung och otymplig kylväska och plastkassar vars handtag nästan brast av tyngden.


Efter den jobbiga resan dit som avslutades med ett par kilometers grusväg med all packning var det dock toppen! Grillning, bollkastning och senare mysande runt en brasa i solnedgången. I morse kom jag och Kriss upp först. Kriss tog ett dopp men jag nöjde mig med att ligga och steka i solen. Hem kom vi inte förrän vid halv fem-tiden, efter en varm och solig dag fylld med kortspelande, bollkastning, solande och grillning igen. Ryggen och axlarna har antagit en rödbrun nyans och jag hoppas att jag inte ska behöva lida alltför mycket av det.


Om en vecka är jag i Stockholm med Jahmi, medan flyttgubbarna tömmer lägenheten här hemma på alla möbler och tunga flyttkartonger.


"Continuity gives us roots; change gives us branches, letting us stretch and grow and reach new heights." - Pauline R. Kezer

 
ANNONS
 
ChrisH aka Kriss

ChrisH aka Kriss

7 juni 2008 10:20

grymt kul vi hade! :D

http://chrish.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mannish

7 juni 2008 16:56

Det blir nog WTAI för mig och maxe ponken med :)

 
Ingen bild

Nandi

7 juni 2008 21:12

Fan va najs! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se