Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

Borta!

Av Nandi - 9 juni 2008 13:53

Vänsterpartiet säger ja till icke-komsersiell fildelning! Det rapporterade tidningen idag. Då slipper man rösta på Piratpartiet och få dåligt samvete för att man bryr sig så mycket om en så liten fråga. Nej, jag skulle inte rösta på Piratpartiet ändå, men det är trevligt att riksdagspartierna börjar våga ta ställning för det.


Skoldagen ägnades åt planerande inför mottagandet av dom nya ettorna nästa termin. Vi har fått en hel dag till vårt förfogande och vi har nästan fria händer. Vi har bokat Almedalen men dagen ska inledas i Steffenhuset av Björn och Edvard. Härligt blir det för den ettaklass som får vår klass som värdar! Det ska bli riktigt roligt!


När planerandet var över, maten äten och Zatackan spelad skjutsade John ner mig, Elin, Johan och Edvard till glassbaren där klassen träffades på Petters "lektion". Dagens skräll var när vi bestämde att det var glassbaren vi skulle till, och Petter frågande säger, "Ja den här glassbaren ni pratar om, var ligger den någonstans?". Okej att han inte är född på Gotland men han har ändå bott och jobbat här i ett antal år, hur kan han ha missat att vi har landets största glassbar i hamnen?


När alla satt och åt glass ringde plötsligt Anja, som jag och Gustav ska bära möbler och flyttlådor åt imorgon. Hon hördes lite dåligt och jag var tvungen att koncentrera mig för att höra. Jag såg att folk omkring mig rörde lite på sig, men när jag lade på var hela klassen borta! Det är möjligt att dom försökte få kontakt med mig men i min koncentration för att höra uppmärksammade jag inte min omgivning. När jag skulle börja gå hem själv kom dock Jennie och Ella gående, så jag fick sällskap en liten bit på vägen i alla fall. När både Jennie och Ella tagit av åt andra håll och jag gått ytterligare en bit märkte jag att jag tappat min penna. Jag hade knappast väntat mig den reaktionen, men jag blev faktiskt lite nedstämd och gick tillbaks en bit för att leta efter den. Ingen penna hittade jag. Det var nog första gången jag hade med mig den pennan till skolan, första gången den skulle användas efter att ha stått i min pennburk i möjligvis flera år. Det måste ha varit en svag stund för jag kände mig sorgsen när jag traskade vidare hemåt.."Truth is not determined by majority vote." - Doug Gwyn

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se