Direktlänk till inlägg 6 juli 2008

En av sju avklarad

Av Nandi - 6 juli 2008 00:15

Då har jag jobbar klart den första veckan på mitt första riktiga sommarjobb. Det fina vädret och Team Sportia-premiären har såklart gjort att det inte varit så smockfullt på Bingers Kvarn, men det har funnits hyffsat med saker att göra större delen av tiden. Men det var nog bra med en mjukstart. Dom första dagarna försökte jag att iaktta dom andra när dom hjälpte kunderna för att snappa upp så mycket som möjligt. När det var lugnt i butiken bad jag också om några små "lektioner", exempelvis i lite löparsko-vetenskap. Mina arbetskamrater är schyssta och hjälpsamma, så det känns bra. Det är dock lite trist när folk ber om hjälp med att exempelvis välja fotbollsskor eftersom jag har väldigt dålig koll på det. Men löparskor och inlines har jag lyckats sälja en del av i alla fall.


Här hemma är Gladys och Hernan nästan för snälla. Maten står klar på spisen när jag kommer hem från jobbet och färdig matlåda finns i kylen på morgonen så att jag bara kan stoppa ner den i väskan när jag ska dra iväg. Idag var Gladys och Hernan iväg till några bekanta på landet hela eftermiddagen och kvällen. Jag hade sagt att jag skulle fixa mat själv eller äta hos en kompis, men tror ni inte att dom ändå hade färdigt ris och kyckling till mig i kylen när jag kom hem?


I förrgår umgicks jag med Andis och Kriss på kvällen, det var najs. Basket, promenad och ett kortare hembesök hos Exelen (aka Elias Söderström) som hade LAN med Stuxberg. Igår ringde Elin precis när jag slutat jobba och sa att jag kunde komma ner till hamnen där hon var tillsammans med Felicia, Agnes, Tom och Milly. Från Intersport cyklade jag snabbt som tusan hem, där lasagne stod på spisen. Efter att snabbt ha ätit upp cyklade jag ner till hamnen och jag svor lite för att jag bor längst bort från allting. Kvällen var jättemysig. Glass och prat i Almedalen och Milly, Felicia och Agnes byttes ut mot Max vid någon gång efter nio. En fika och en dyr cheesecake fick avsluta kvällen, och jag ser fram emot fler liknande träffar med lite skönt klassfolk m fl.


Idag har kvällen spenderats med Gustav, som kom med båten vid 6-tiden. Under sommaren jobbar han hos sin pappa i Figeholm, norr om Oskarshamn, men nu har han ett par veckors semester. Först satt vi och pratade med hans mamma och brorsan Tobbe som bor i Kalmar men som nu var och hälsade på med sin tjej och deras dotter. Efter att ha kastat basket en bra stundgick vi hem hit och garvade till gamla Fawlty Towers (Pang i bygget) med lite Ginger Ale och naturgodis.


"A loyal friend laughs at your jokes when they're not so good, and sympathizes with your problems when they're not so bad." - Arnold H. Glasgow

 
ANNONS
 
ChrisH

ChrisH

6 juli 2008 16:52

Mysigt med Basket :D

http://chrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se