Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Ett förberett sammanträffande

Av Nandi - 11 augusti 2008 19:50

Rostat, hembakat bröd med Andrés äggröra, följt av ett timmeslångt pass läsning av Brott och straff (på sida 501 nu) blev en riktigt trevlig morgon. Några timmars datornördning (läsning av tekniknyheter och recensioner mm.) senare kunde jag äntligen bestämma mig för att det är ett Nikon D80-kit från Dustinhome jag ska ha. Jag har haft "bra kamera"-abstinens hela sommaren och gnisslar tänder varje gång jag ser utmärkta tillfällen att ta häftiga bilder. Exempelvis här om dagen när jag gick förbi vattentornet som var vackert solbelyst, med världens mörkaste och häftigaste moln i bakgrunden. Den gången fick jag nöja mig med mobilen.Vid halv två bestämde jag mig för att gå ut i solen som jag ju annars går miste om när jag jobbar. Tog en promenad förbi Atterdags där en KRAV-banan och en flaska iste inhandlades. Sen letade jag upp en trevlig bänk i vackra pallisaderna, satte mig och ringde mamma.

Efteråt hade jag lust att träffa någon, så jag smsade Simon som är hus- och kattvakt hos Andis under tiden han är bortrest. Vi chillade lite och begav oss sedan iväg till Coop (där jag hejade på Milly) för att Simon skulle posta ett paket. Efter lite datornördande med Simon tog jag en omväg hem förbi Signalen (där Gustav bor) vid kl 18. Jag visste att Gustav skulle komma hem från Figeholm med båten ungefär då och efter att ha inhandlat en liter röd mjölk träffade jag på Gustav och hans bror Martin när dom kom från hamnterminalen. Nu har jag kommit hem och "arroz a la jardinera" håller på att lagas i köket där nere. Senare ikväll blir det basket med Gustav och kanske Andis, Kriss och Simon (Andis och Kriss kommer med båten ikväll).


"The aim of every artist is to arrest motion, which is life, by artificial means and hold it fixed so that a hundred years later, when a stranger looks at it, it moves again since it is life." - William Faulkner

 
ANNONS
 
ChrisH

ChrisH

12 augusti 2008 15:59

Härlig dag! Synd att vi inte kunde lira basket :/

http://www.chrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se