Direktlänk till inlägg 16 augusti 2008

Working 9 to 6, it's all taking and no giving

Av Nandi - 16 augusti 2008 21:14

I sommar har vädergudarna verkligen gjort allt för att få mig att aldrig mer vilja jobba på sommaren. Det känns väldigt ovärt att från september-oktober gå och längta efter ljus och värme, att genomlida höstovädren, midvintermörkret och vinterslasket, bara för att sedan jobba bort så många härliga sommardagar. Eftersom i princip alla vill eller ska jobba på sommarloven borde man ju vända på skolåret så att man kunde jobba bort november och december. Sedan kunde man gå sina korta dagar i skolan och vara helt ledig i drygt två veckor på sommaren.

Intersport har varit ett jätteschysst jobb med bra arbetskamrater och lagom utmanande arbetsuppgifter. Jag har dock kommit fram till att jag i framtiden vill sluta tidigare än 18:15 på dagarna, helst senast 16:00, även om det innebär att jag måste gå upp tidigare. Morgonpigg som jag är sover jag mycket hällre bort en del av kvällen för att kunna utnyttja dagen bättre.


Ser fram emot måndagen riktigt mycket. Ska bli så skönt sova i en riktig säng, att ha mer utrymme och att kunna införa sina egna vanor i större utsträckning, även om jag såklart kommer få ta hänsyn till John. Exempelvis längtar jag efter en fräsch, torr och upphängd disktrasa samt någon form av sopsortering.


"No shade, no shine, no butterflies, no bees,
no fruits, no flowers, no leaves, no birds - November!" - Thomas Hood

 
ANNONS
 
Ingen bild

chrish

21 augusti 2008 12:18

härligt, MERA BLOGGAR :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se