Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Inflyttningsinlägg en vecka senare

Av Nandi - 25 augusti 2008 22:04

För femtioelfte gången börjar jag nu skriva på inflyttningsinlägget. Har otaliga gånger blivit avbruten när saker har hänt och folk har kommit.

Ja, jag har flyttat igen. Ja, jag delar lägenhet med John. Ja, det ligger på Söderväg 25, 100 meter söder om rödljusen sydväst om tallunden där man kör ner mot Gutebacken. Ja, det ligger i ett separat hus i en villaträdgård och vi har ett garage under oss. Det är mesigt gult utanpå och en lugn röd färg inuti. Det är en 1:a på 50 kvm med kök. John var überambitiös i somras och åkte med lastbil till IKEA, så nu har vi en stor hylla och draperier som gör att vi får var sin sänghörna. Han köpte också ett skrivbord, två fåtöljer och ett litet bord till dom. Det pratas även om att vi kanske ska få hit en matsalsmöbel från Suderhälsan. Vi har spis, ugn, micro, kylskåp, frysbox, toa, dusch, handfat och tvättmaskin. El och bredband ingår i hyran, 3500kr/mån, som vi delar på. För att sammanfatta är det omfattande pure, och om ni inte förstår vad jag menar med det spelade ni inte Zatacka idag på håltimmen.


Helgens LAN hos Melker med honom, Gustav, Chrish, Simon och Andis var riktigt trevligt. Har inte lanat ordentligt sedan i februari, så att det var skoj var inte så konstigt. Det är så jäkla skönt att va i det sällskapet. Jag litar på alla fullständigt och känner vissa fånigt bra. Jag tyckte lite synd om John när han kom förbi och skulle hämta mig. Han kan inte ha förstått så jättemycket av kommunikationen langänget emellan. Jag fick anstränga mig för att inte använda våra interna uttryck var och vartannat ord.


När vi bar in grejerna från bilen när jag kom hem i söndags glömde jag en pizza i en kartong på garageuppfarten. Det hittades i morse och flög snabbt som tusan ner i frysen. Efter skolan åts den glupskt upp. I magen fick den senare sällskap av Johns fläskkotletter med bearnaisesås och potatiskroketter.


Bilder på lägenhetsplejset kommer nog snart.


"Housework is something you do that nobody notices until you don't do it."

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamman

27 augusti 2008 19:22

Chrish??? Verkligen? Med sh? ...som i...fish?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se