Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Frivillig plåga

Av Nandi - 23 november 2008 00:40

Känner mig inte hel. En del av mig lämnade mig, långt borta, kanske utom räckhåll. Försöker fylla tomrummet med vänner, men det hjälper inte. Saknar musik för min sinnesstämning.


Dagen som förmodligen skulle försvunnit framför datorn försvann istället på Intersport. Jag valde frivilligt att tvingas lyssna på Takida och Nickleback. Men vad gör man inte för en bra betald arbetstimme, och tre stycken med dubbel lön?


Välbehövd pizza på Tigris med välbehövt sällskap i form av Andis, Melker, Fredrik och Petter. Hängde med dom resten av kvällen. Nu, hemma och trött men vill inte sova. För mycket i tankarna. Saker jag måste och kan men inte vill. Saker jag vill men inte kan. Förflutet och framtid. Hoppas eller ge upp.

Komposthinken får vänta.


"In reality, hope is the worst of all evils, because it prolongs man's torments." - Friedrich Nietzsche

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamman

24 november 2008 11:57

Älskar din formulering "en del av mig"...osv, speciellt "kanske utom räckhåll". Den är suverän.
Men lite sorglig, ju.
Det är nog mig du saknar ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se