Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Tillbaks där jag började

Av Nandi - 24 november 2008 22:44

Ett dygn försvann då datorn slutade fungera. Har förhoppningsvis fixat allt nu och är tillbaks på ruta ett. Datorn dog då jag skulle börja arbeta på arbetet i Internationella relationer A igår. Det gjorde också så att jag inte kunde arbeta med det idag på lektionen, då jag hade hemarbete och arbetet låg på min dator. Vid 19-tiden hade jag fixat datorn men när jag skulle börja arbeta med Internationella relationer så blev det strömavbrott i typ två timmar. Det är tydligen något som inte vill att jag ska bli klar med det där arbetet till på fredag..


Stömavbrottet var ganska mysigt ändå. Gick fram till fönstret, tittade ut och såg att Lennart, hyresvärden, tände stearinljus i sitt fönster. Vinkade lite med min mobil vars display lyste, inifrån vårt mörker, och Lennart vinkade tillbaks med sin ficklampa. Lade mig sedan och läste ut "Brott och straff" i skenet från ficklampan. Jag och John var, trots att vi ätit, väldigt hungriga, men ville inte öppna kylen eller frysen så länge strömmen var av. När den väl kom tillbaks slängde vi ögonblickligen upp stekpannan och stekte ägg, till tonerna från Nordmans första skiva.


Känner mig ganska tom på tankar för tillfället. Skönt. Ska nog passa på att gå att lägga mig innan jag fastnar framför datorn. Imorgon ska Elin leda skridsko-lektion på gympan. Det ser jag fram emot!"There are three kinds of death in this world.  There's heart death, there's brain death, and there's being off the network." - Guy Almes

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se