Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Najs kväll

Av Nandi - 20 december 2008 15:04

Jag satt och stirrade framför datorn och John gick rastlöst fram och tillbaks i rummet. Till slut bestämde vi oss för att dra iväg, trots att det var lite tidigt. Tog vägen förbi Rimi/Matmagasinet/Wisborg och köpte lite chips och cider. Vi gick vidare i powerwalk-takt (John brukar gå ännu snabbare än mig, trots att folk tycker jag går snabbt) ner bakom Medvalls, vidare förbi kullen bort mot terra nova. Vi hittade lokalen rätt snabbt, men den var tom. Slängde iväg ett sms till Hanna, som sa att dom satt i hennes hall (som ju inte är större än ett par kvadratmeter!) men att dom kunde komma.


Lokalen var större än vad jag trott. Vi möblerade om lite och slängde oss sedan i soffgruppen. Jag, Boba och Max höll på att svälta ihjäl redan vid 5-tiden, så Hanna gick hem förbi och hämtade menyn till Gråbos kvarterskrog. Vi skulle dock få vänta tills halv åtta innan vi fick mat i magen, men då var det något av det godaste på länge!


Nästan alla i klassen kom, och eftersom dom flesta var lite möra från 3:a-festen kvällen innan så tog alla det rätt lugnt med drickandet. Kvalitetsmusik blandades med skräp och knasigheter, och jag lackade något på Eddie när han klippte av en Radiohead-låt mitt i och istället satte på någon b-låt. Några andra höjdpunkter/lågvattenmärken/intressanta händelser var när vi spelade pingis (typ halva kvällen för min del) i det dammiga och varma pingisrummet, när några påstod att mitt pingisrack (vars stomme jag haft sedan jag gick i 4:e klass) luktade fiskolja, när Milly stoppa ner sin prilla (blä!) i min cider (vafan?!), när Beno och Säther snackar lite intima saker och sedan inte så väldigt diskret försvann in på toan tillsammans medan Tom stod och flinade utanför och när ett gäng senare på kvällen satt och rökte vattenpipa och en gubbe plötsligt kom ut ur bastun (vi hade varit där sedan halv 5 utan att se någon komma in, så han måste typ ha suttit där i timmar!) och sa att dom inte fick röka där, för att sedan försvinna iväg.


Idag vaknade jag först av att Johns mobil ringde, jag tror det var vid halv 10-tiden. John gick nog upp då, men jag somnade om. Jag vaknade sedan vid halv 1, vilket är mycket aent för att vara jag, även om jag gick och la mig vid tjugo i tre. John hade dragit hem till Hamra då. Tog en dusch, körde igång en tvättmaskin och satte mig och åt frukost till Everlasts senast skiva.


Ikväll kommer Melker, Kriss och förhoppningsvis Gustav och Andis hit för lite spel/chill-kväll. 
ANNONS
 
Ingen bild

Edvard

20 december 2008 16:43

Jag hoppas verkligen inte att du syftar till Zlad, Meie Mess och And One när du säger skräp och knasigheter angående musiken ;D

 
Ingen bild

jennie

20 december 2008 17:14

den där gubben såg jag nog allt när han anlände! han hade tränings-outfit och en bag släng över axeln, kan vara honom ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se