Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Vad heter statsministern?

Av Nandi - 21 december 2008 15:59

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som igår kväll. Gustav kom ganska tidigt, drack den obligatoriska koppen kaffe, och vi spelade Stepmania och satt och snackade ett tag. Sedan kom Kriss och drack den obligatoriska koppen rött te med vaniljsmak. Hon kommer bli galen när det är slut, för jag vet inte var det är köpt någonstans. En stund senare fick vi även sällskap av My. Vi lyssnade på musik, My och Kriss satt och snackade och jag och Gustav satt och lekte med mitt lilla keyboard. Andis kom och vi började spela lite taliban och Bush (aka neger och president eller kung och slav). Det var riktigt skoj och blev ännu roligare när Melker kom. Efter ett tag tröttnade vi, vräkte på lite musik, och började sedan spela hjärter sju.


Gustav var trött och alldeles för varm, så han och My begav sig ganska tidigt. Jag kom med förslaget att vi skulle köra lite charader, och dom andra blev lite överraskade. John hade kört det på Neas födesedagsfest för några veckor sedan och det var därifrån jag fått idén. Vi drog igång, och det var så fantastiskt roligt, så vi fortsatte långt in på småtimmarna. En av oss skrev en lapp med en mening och fick sedan agera publik och två personer gissade vad den sista personen försökte visa. Att se Andis stå och gestikulera och försöka visa ordet "pappa" i tio minuter innan korkskallarna Melker och Kriss kom på det var obeskrivligt underhållande. Melker och Kriss var ungefär lika duktiga på att gissa ordet "undrar". I hundra år satt dom och undrade vad det var för ord som tydligen var väldigt nära "fundera", "tänka" och "fråga" och som var väldigt likt "under". När Melker skulle visa uttrycket "suger kuk" var gissningarna att han borstade tänderna. Kriss favorit verkade vara när jag visade att "Catwoman säljer sig själv på stan" på ett väldigt effektivt sätt. Kvällens svåraste måste i alla fall ha varit "Reinfeldt" som Kriss skulle visa för dom ytterst allmänbildade pojkarna Andis och Melker, som inte visste vad statsministern hette utan gissade på "Leif Ohly", "statsminister" och "Göran Persson".


"Laughter is the shortest distance between two people." - Victor Borge

 
ANNONS
 
Chrish

Chrish

21 december 2008 16:25

Roligaste kvällen ever! :D måste göras om! Skrattade så tårarna rann vid vissa tillfällen :'D

http://chainheart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se