Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Internets krigsförklaring

Av Nandi - 19 april 2009 13:48

Deus har skrivit ett tal som förtjänar att uppmärksammas. Jag står inte nödvändigtvis för allt som står i talet, men jag tycker det är ett musikaliskt välklingande och underhållande stycke text med ett ack så allvarligt och viktigt budskap.Var hälsade, politiker, mediamoguler, lobbyister, korrupta domare och poliser. Vi har observerat att ni i era officiella kanaler har rubricerat den nuvarande politiska linjen som ett krig mot Oss.


Vi är Internet, och vi har beslutat att besvara er krigsförklaring för att på så sätt göra det hela officiellt.


Måhända har ni klagat över Vår existens den senaste tiden under era rådslag, styrelsemöten och förhandlingar, eller då ni minglat runt med era champagneglas på något av alla lobbymöten på femstjärniga hotell.


Vi har länge stått tysta, gapat i förvåning och kontemplerat erat i Våra ögon underliga agerande. Vi har velat tro att vi var era samarbetsparters och kompanjoner – Att staten och dess politiska organ spelade på samma sida som Oss. Men era handlingar har sakta tvingat Oss att komma till insikt: Vi hade fel i vår godtrogna naivitet, för ni har nu visat er precis så samhällsfarliga, sociopatiska och odemokratiska som de mer misstänksamma noderna i Vårat system länge har anat.


Ni censurhetsare och hobbydiktatorer har genom era försök att avskaffa det fria ordet och den fria tanken försakat era rättigheter att bli behandlade som legitima aktörer på marknaden, i media, i samhället och i politiken. Ni kommer att bekämpas med alla möjliga medel tills era organisationer har kapitulerat eller utraderats ur den politiska sfären för all framtid, och lagar har införts för att förhindra att en sjukdom av er kaliber någonsin växer fram i Vår värld igen.


Ni är ett virus i Våra fiberoptiska kablar, och Vi mobiliserar därför immunförsvaret. Er existens är oönskad, skadlig och överflödig, och Vi har beslutat att era organisationer, och alla de organisationer som agerar efter era medvetandefientliga mål, skall stympas, tills de inte längre utgör ett hot mot Internet eller mänskligheten.


På grund av det systematiska förtryck ni utsätter Oss för, på grund av era manipulativa lobbyorganisationer, er hänsynslöst blodtörstiga profithunger, era lögner, erat falskspel, och er mutade polis Jim Keyzer, era köpta riksdagspolitiker och EU-parlamentariker, erat undergrävande av yttrandefriheten, integriteten och rättssäkerheten, er parasitism på den mänskliga kreativiteten, och det kulturella förintelsekrig ni driver mot det öppna samhället i allmänhet och era egna kunder och kulturskapare i synnerhet - deklareras ni - de korrupta kulturmonopolisterna, lobbyorganisationerna, bolagsdirektörerna, de handtama politikerna och domarna ni köpt, och er mutade polis Jim Keyzer härmed -


Hostis Humani Generis – Fiender till den mänskliga arten.


Ingenting ni har gjort hittills har kunnat stoppa Oss, och varje desperat propagandagrepp ni använder er av bidrar bara till att ytterligare avslöja och klarlägga era korrupta intentioner. Varje fras ni yttrar plockas isär, analyseras och kritiseras av det växande antal uppkopplade hjärnor Vi räknar till Vårat kollektiva medvetande. Fler och fler öppnar ögonen för era föråldrade, fascistoida mål och metoder. Ni har fastnat i Vårat nät, och ju mer ni sprattlar, destå mer trasslar ni oundvikligen in er.


IPRED, ACTA, Datalagringsdirektivet, Telekompaketet och FRA har fått fler och fler att öppna ögonen för vad det är ni sysslar med, och Vi har redan börjat mobilisera Oss för att bemöta de oprovocerade hot och den systematiska misshandel ni utsätter Våra uppkopplade medvetanden för. Ni gör bäst i att komma ihåg att liksom Våra kroppar är uppkopplade mot Internet, så är också Internet uppkopplat mot Våra kroppar, att Vi AFK räknas i miljoner, och att Vi ansluter nya hjärnor varje sekund, medans förtroendet för era paleokratiska, elitistiska, maktfullkomliga institutioner håller på att falla i bitar.


Vi är era söner, döttrar, bröder, systrar, anställda, chefer, medarbetare, konkurrenter och väljare. Ni bör påminnas om att det enda skydd ni ånjuter från Oss är ett system av artificiella lagar skrivna i en bok bland många andra, och att det bara krävs ett fåtal felkalibrerade felsteg av en regering för att denna bok totalt skall förlora sitt anseende, och reduceras till brasved. Det är vad som håller på att hända i detta ögonblick, i och med att lagar som ingen respekterar, accepterar eller bryr sig om stiftas långt ovan folkets huvuden, mot folkets vilja.


Ni kan inte vinna ett informationskrig, för ni slåss mot själva informationsflödet. Ni försöker att parera en tsunami med ett paraply. Ni försöker att putta tillbaka en lavin som ni själva har satt igång. Alla era ansträngningar är meningslösa, era kontrollmetoder blir snabbt verkningslösa och utdaterade, och det sprattlande ni ägnar er åt kommer snart att övergå i dödsryckningar.


Det är bara en tidsfråga innan vi formaterar om samhället och installerar ett nytt operativsystem en gång för alla - ni befinner er på avgrundens brant redan nu. Ett stapplande steg till i den riktning ni har valt, och vi kommer med nöje att ge er den avgörande knuffen, så att ni äntligen faller mot er egen slutgiltiga undergång. Antingen genom massornas makt i detta system, eller, om det misslyckas, genom att avskaffa det system som inte viker sig för massorna.


Vi, Internet, förklarar härmed krig mot allt och alla som önskar censurera, begränsa, avskaffa eller på annat sätt förhindra det fria flödet av information och kommunikation. Vi gör detta utan urskiljning - fullständigt undantagslöst och kompromisslöst, för när det kommer till något så heligt som informationsfrihet är det oförlåtligt att kompromissa.


Information är fri. Vi är Internet. Vi är Legio. Vänta Oss.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Max

19 april 2009 15:59

Grymt tal! Gick med i piratpartiet igår, det här är sinnessjukt.

 
Ingen bild

Airfixer

19 april 2009 17:37

Vad sägs om att modda en variant, filma och lägga på tuben?

 
Ingen bild

Nandi

19 april 2009 19:47

Jag tänkte göra det, men kom på att min mic inte funkar. Måste fixa om drivrutinerna till ljudkortet o se om det funkar då. Sen har jag iofs ingen King-röst men det hade varit skoj.

Bravo Max! :D Japp, sinnessjukt men ändå fantastiskt eftersom folk äntligen öppnar ögonen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se