Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Vadå bara fildelning?

Av Nandi - 20 april 2009 16:57

metro läser jag angående Piratpartiet:


"Ni är ett utpräglat enfrågeparti. Är verkligen fildelningsfrågan så viktig att den behöver ett eget parti i EU?"


Vadå engrågeparti? Vadå bara fildelning? Det finns fantastiskt nog en sida på det vi kallar internet, http://www.piratpartiet.se/, där man kan läsa om vad Piratpartiet står för. Alla som efter att ha tittat på sidan påstår att Piratpartiet bara bryr sig om fildelning får gärna kommentera!


Visst lägger vi oss inte i all politik. Det finns redan flera andra partier som gör och det skulle göra det omöjligt för mig att kämpa sida vid sida med borgare om vi gjorde det. Istället fokuserar vi på det vi just nu tycker är absolut viktigast, det område där dom andra partierna enligt oss är helt fel ute. Vi försöker helt enkelt få dom andra partierna att lyssna på oss och förhoppningsvis ändra kurs. Då vi länge försökt med mer "normala" medel utan att lyckats har vi istället beslutat att stödja ett politiskt parti som bara fokuserar på just detta område för att få folk och politiker att lyssna. Även om jag hade en annan åsikt i fildelningsfrågan så skulle jag nog ändå vara beredd att stödja piraterna. Faktum är att fildelningsfrågan inte alls engagerar mig så mycket som folk verkar tro. Säger inte det något om att metro har fel?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se