Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Dick Harrison - professorn som tjänar 0kr

Av Nandi - 22 april 2009 14:19

Jag tycker synd om Dick Harrison. Det måste vara svårt för honom, och det lär bli svårare framöver. Jag syftar inte på att han, trots sin professortjänst på Lunds Universitet, vill ha mer pengar då han säger sig tjäna 0kr på sina böcker. Det lär vara svårt för honom eftersom han vänt Internet, Piraterna och studenterna mot sig genom att hetsa upp sig mot fildelningen. Det lär bli svårt för honom eftersom han skadat sitt anseende trots att ha inte kommer få stopp på fildelningen. Efter hans hets mot Internet (nytt lagförslag någon?) i TV-debatterna mot Piratpartiet lär det blir svårt för honom att försöka byta sida.


I en debattartikel kritiseras nedsläckningen av Studentbay, sidan där studenter har delat med sig av ofta väldigt dyr kurslitteratur (bl a Harrisons) som vi skattebetalare tydligen redan betalat för en gång.  Läs den!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se