Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

(PP) i skoldebatt

Av Nandi - 26 maj 2009 22:59

Politisk affischering har förbjudits på vår skola. Det fick jag veta när jag frågade rektorn om tillstånd att sätta upp EU-valsaffischer för Piratpartiet. Man har också bannlyst "bokborden" som använts flitigt av både MUF och RKU under dom senaste åren. Planerna gick alltså helt i stöpet. Men så kom det plötsligt information om en paneldebatt i skolans aula. Jaja, tänkte jag. Då får man väl åtminstone en chans att synas lite i skolan. Men så såg jag till min förskräckelse att "riksdagspartierna med ungdomsförbund är välkomna att delta". Censuuuuur! hörde jag en röst inom mig ropa. Total utfrysning av oss som inte fått chansen att sitta i riksdagen ännu. Men den trevlige rektorn rådde mig att ta kontakt med gymnasiechefen som håller i tillställningen, och det gav faktiskt resultat. "Ni är välkomna!" fick jag till svar. Så på måndag kommer (PP) att finnas representerat i aulan. Förmodligen blir det jag och eventuellt David som ska dit. Det ska bli spännande.


Fick f.ö dagens skratt när jag läste detta på en Piratblogg:


"Every breath you take, And every move you make, Every bond you break, Every step you take. I'll be watching you..." The Police

 
ANNONS
 
Ingen bild

Arne

27 maj 2009 01:50

STARKT JOBBAT!
Vi håller tummarna för er!
=)

 
Ingen bild

mamman

27 maj 2009 10:33

..jepp, lycka till!

 
Ingen bild

Nandi

27 maj 2009 16:46

Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se