Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Vi finns i Visby

Av Nandi - 3 juli 2009 15:22

Sitter med datorn i bilen och hör åskan mullra i norr. Har kokat snabbnudlar på gasolköket bredvid bilen och solat på hällarna. Jag har sällan varit så blöt utan att ha haft vatten i närheten av mig som i solen idag. 30 grader, stekande sol och helt vindstilla. Med musik i lurarna låg jag där och härdade ut, på gränsen mellan välbehag och obehag, och det kändes lite märkligt att få gåshud över hela kroppen, som om jag frös i sommarvärmen, när låten Videotape med Radiohead spelades i mina lurar.


Igår var det uppstartsmöte med Ung Pirat här på ön. Fastlandspiraterna var här och tog tag i det när dom ändå hade vägarna förbi, och det var väldigt skoj att få träffa några av dom. Uppslutningen från gotlänningarnas sida var inte den bästa, kanske delvis beroende på att Bjärnemalm skrivit fel på dag och datum i utskicket som gick ut för ett ganska bra tag sedan. Tillräckligt många var vi för att åtminstone kunna utse en tillfällig styrelse, fram tills att vi håller ett årsmöte. Jocke utsågs till ordförande i sin frånvaro (i Norrland tydligen), valkretsledare Robert blev kassör och jag sekreterare. Revisor fick vi också. Det är en skön stämning bland piraterna och det hade varit roligt att spendera mer tid ihop med dom. Nu finns i alla fall Ung Pirat Visby, som jag snart ska lämna tråkigt nog.


Nu bär det av till Almedalen för min del. Jag packar ner regnjacka i väskan och hoppas på åska under Peter Erikssons tal. Det hade varit häftigt.


Fastlandspirater

Fastlandspirater. Stefan "Sam Gamgi" Flod verkade vara lika snäll som han ser ut.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se