Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Varför inte bilen?

Av Nandi - 5 juli 2009 18:05

Dagens måltid: Fiskbullar och färskpotatis kokat över gasbrännare på södra hällarna.


Mat på hällarna 

Jag vet inte varför men folk tenderar att bli medlidsamma när jag säger att jag glider runt och bor hos vänner, i bilen och i tält. Just det där med att bo i bilen verkar skapa extra starka reaktioner hos folk. Vad är det som är så hemskt med det? Det är ju något jag har valt och jag ser det som ett litet äventyr. Är jag inte hemma hos någon när jag är hungrig så lagar jag mat på min gasbrännare eller min portabla grill. Blir jag törstig har jag 10l vatten i en dunk i bilen (plus ett tjugotal burkar Jolt, men dom sparar jag till speciella tillfällen). Tack vare bil och tält har jag tak över huvudet och jag älskar att sova i sovsäck. Av mina absolut mest grundläggande behov tillgodoses även dator- och internetbehovet tack vare laptop och mobilt bredband. Skulle mot förmodan både 12- och 6-cellsbatteriet ta slut så har jag en bil-laddare till datorn (och även till mobilen). Skulle jag på något sätt inte ha möjlighet att ta mig till affären så har jag både pasta och havregryn i skuffen (tillsammans med ett komplett kryddskåp och köksutrustning med allt ifrån osthyvel till durkslag). Vad mer behöver jag? Inte nog med att jag har tillgång till mitt vardagsrum i form av internet, jag har hela naturen att ströva omkring i om jag vill. Jag känner mig aldrig instängd i bilen. Det är inte synd om mig :P Dock är det ju självklart trevligast att bo hos vänner, så det försöker jag göra så mycket som möjligt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Blå-Johan 16 Rosa Olsson

6 juli 2009 01:12

Vi kan nog lugnt kalla det för en husbil? ;)

 
Ingen bild

Nandi

6 juli 2009 01:34

Haha :D Glider runt och bor i en husbil som har samma bottenplatta som Renault Clio och som drar 0,7-0,8 blandad körning ;)

 
Ingen bild

Nandi

6 juli 2009 01:35

Det är f.ö roligt att se att du har omfamnat alla dina smeknamn ;)

 
Ingen bild

Plejs plejs :D

6 juli 2009 10:37

Nämen;) det är ju bara för att man brukar få ont i nacken osv för att man sover så konstigt i bil (A) ;D men jag sov sj i moppebil i förrgår!:D men hade inte velat sova i den hela veckorna ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se