Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Piratblock i demon mot Stockholmsprogrammet

Av Nandi - 9 juli 2009 20:54

UPDATE: OBS! Ändrade planer! Läs här!
Jag lyfter kommentaren jag fick på förra inlägget här så att den syns lite bättre ;) Jag hoppas att Piratpartiet officiellt kan ansluta sig och gå ut med ett pressmeddelande om saken.Hej!


Kul att du uppmärksammar Stockholmsprogrammet. Vi är ett gäng som suttit och lusläst det här och kommit fram till att det innebär problem ur ett integritetsaspekt också. Därför anordnar vi ett "pirat"-block i den stora demonstrationen mot Stockholmsprogrammet som går av stapeln på onsdag den 15 juli, klockan 17:00 på Södermalmstorg, T-Slussen. Vore fantastiskt om du kunde pusha för det på din blogg så att vi blir många.

Länk till facebook-gruppen för evenemanget: http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=104181306995&ref=nf

Info för dem som inte har facebook: http://stoppastockholm.se/index.php?title=Pirater_mot_Stockholmsprogrammet


Utdrag ur demonstrationens upprop:

"Stäng av Stockholmsprogrammet!

FRA och IPRED står er redan upp i halsen, men nu samma tid samma kanal så kommer Stockholmsprogrammet. Programmet är ett led i EU:s arbete för inre och yttre säkerhet, vilket bland annat betyder jakt på fildelare över hela Europa. Det informella ministermötet i Stockholm den 15-17 juli är där de nästa förtryckande övervakningslagarna diskuteras.


Vi går inte med på att fildelningen blir en säkerhetsfråga när den har gjort kultur fritt för fler personer än någonsin tidigare i historien. Vi tänker protestera redan innan de nya lagarna blivit svenska lagförslag, för situationen i Sverige är beroende av utvecklingen i Europa och i resten av världen. Pirater från alla jordens hörn och alla de sju haven har ett gemensam intresse här.


På demonstrationen den 15e juli, klockan 17:00 på Södermalmstorg, T-bana Slussen, deltar vi pirater och samlas bakom piratflaggor i alla möjliga färger. Ert säkerhetsproblem är vår välfärd!"


/Hälsningar Valle och Piratklanen 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se