Direktlänk till inlägg 9 december 2010

Min önskelista

Av Nandi - 9 december 2010 13:15

Some days I sit, starin' out the window
Watchin' this world pass me by
Sometimes I think there's nothing to live for
I almost break down and cry
Sometimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy!
Why am I here? Am I just wastin' my time?Trots familjens traditionella julklappsavståndstagande har jag dristat mig att skriva en önskelista på saker som jag vill, vissa saker nu och andra saker senare.


Jag vill...


bli av med min osäkerhet när det gäller att lära känna nya människor


läsa Noam Chomsky


återta min tidigare ställning som initiativtagare vars idéer andra gärna hakar på


behålla min vänskap med och träffa mina gamla vänner


känna att jag hittat helt rätt vad gäller utbildning


hitta en träningsform som passar mig, och andra att utöva den med


vara till hjälp för andras utveckling


bli vän med kärleken


ha någon att sätta överst på min prioritetslista och som gör samma sak med mig


känna mig stolt över mig själv


bo i samspel och närhet med flera andra


äta mindre kött


spela sällskapsspel och köra charader


se på Eddie Izzard med en vän


odla mat och andra växter


bli bekräftad och uppskattad av min omgivning för annat än bara mina prestationer


utveckla mitt skrivande


ha en skön gungstol framför en öppen spis


få fler kommentarer och diskussioner på bloggen


hitta det jag verkligen brinner för


bli en förebild för andra


bli ihågkommen för att jag gjorde något gott


bli pappa


vandra på olika platser i Sverige


bli mindre självkritisk


alltid ha ännu fler kramar, helst riktiga och långa

 
ANNONS
 
Ingen bild

maivie

9 december 2010 13:43

Du är ju den finaste....

 
Ingen bild

Mamman

9 december 2010 20:26

Love u

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nandi - 30 april 2011 18:56

Seg och gäspande med ögon som faller ihop av någon oförklarlig trötthet sitter jag här och skriver. Utanför pågår Sveriges valborgsfirande no 1; mellan 10-15 tusen studenter och unga i en liten park och senare ute på fester på nationer och i studentk...

Av Nandi - 25 mars 2011 13:03

Efter 30hp statsvetenskap på Göteborgs Universitet och 15hp statskunskap på Uppsala Universitet tänker jag ge mig på en jämförelse mellan universiteten och städerna, både var gäller själva undervisningen och den sociala tillvaron. Det bygger på min s...

Av Nandi - 23 mars 2011 14:55

Efter tre timmars lyckat tentaskrivande om svensk politik och förvaltning ställde vi oss utanför tentasalen för att snacka, frysa ihjäl och skratta åt alla som inte lyckades få upp dörren när dom skulle gå ut (fanns en lapp om att man skulle trycka p...

Av Nandi - 14 mars 2011 17:00

En kamrat i gymnasiet var ganska dålig på att hålla sig till skrivregler, slarvade med meningsbyggnad, missade lite punkter och särskrev titt som tätt. Detta till trots bloggade han, och han bloggade relativt framgångsrikt. Många var vi som vek os...

Av Nandi - 5 mars 2011 23:08

Aktuell status: Småont i högeraxeln efter att på parkouren ha gjort för många ”kongs” (kasta sig framstupa över i detta fall en hög plint och liggandes på mage i luften skjuta ifrån ordentligt med armarna mot plinten för att flyga läng...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Pure Nandi med Blogkeen
Följ Pure Nandi med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se